Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Stodal Sugar free syrup 200 ml. / Стодал Без захар сироп 200 мл.

В наличност

Хомеопатичен лекарствен продукт традиционно използван за лечение на кашлица от различен произход. Сироп в прозрачна до слабо опалесцираща сироповидна течност със специфичен мирис на къпини и ванилия.

Артикулен номер: 60719
Марка: Boaron

Stodal Sugar free syrup 200 ml.

Стодал Без захар сироп 200 мл.

Хомеопатичен лекарствен продукт традиционно използван за лечение на кашлица от различен произход. Сироп в прозрачна до слабо опалесцираща сироповидна течност със специфичен мирис на къпини и ванилия.

Дозировка и начин на приложение: 

Перорално приложение.

Възрастни

: по една доза от 15 ml, измерена с помощта на мерителната чашка, от 3 до 5 пъти на ден.

Деца над 18 месеца

: по една доза от 5 ml, измерена с помощта на мерителната чашка, от 3 до 5 пъти на ден. Лечението не трябва да продължава повече от една седмица.  

Специални предупреждения и предпазни мерки при употреба:

Пациенти с редки наследствени проблеми на непоносимост към фруктоза не трябва да приемат това лекарство. Поради съдържанието на сорбитол и течен малтитол, това лекарство може да има леко слабително действие. Калорийна стойност: 2,3 kcal/g течен малтитол и 2,6 kcal/g сорбитол, съответстващи на около 28,4 kcal на 15 ml доза и 9,5 kcal на 5 ml доза. Този лекарствен продукт съдържа 0,25 g натриев бензоат във всеки 100 ml от сиропа. Eдна доза от 5 ml от сиропа съдържа 0,0125 g натриев бензоат. Eдна доза от 15 ml от сиропа съдържа 0,0375 g натриев бензоат. Натриевият бензоат може да увеличи жълтеницата (пожълтяване на кожата и очите) при новородени (на възраст до 4 седмици).

Не се препоръчва при деца под 18 месеца.

Фертилитет, бременност и кърмене:

Няма данни за ефекта на този лекарствен продукт върху фертилитета или за употребата по време на бременност или кърмене. Предвид степента на разреждане на неговите активни съставки не се очакват нежелани реакции по време на бременност или кърмене. Това лекарство може да се използва по време на кърмене. Като предпазна мярка, поради наличието на сорбитол и течен малтитол, за предпочитане е да се избягва употребата му по време на бременност.

Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини: 

Това лекарство не повлиява способността за шофиране и работа с машини.

КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН СЪСТАВ

За 100 g сироп: Antimonium tartaricum 6 CH................................ 2 g Bryonia 3 CH........................................................... 2 g Coccus cacti 4 CH.................................................... 2 g Drosera 3 CH............................................................. 2 g Ipeca 3 CH................................................................. 2 g Spongia tosta 4 CH................................................... 2 g Sticta pulmonaria 3 CH............................................. 2 g  

Опаковка: 200 мл.

Производител: BOIRON

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат