Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Promeva® Breast Health 363 mg 30 capsules / Промева Здрави гърди 363 мг 30 капсули

Изчерпана наличност
Уведоми ме при наличие

Хранителна добавка, 30 V капсули Формулата Promeva за добро здраве на гърдите от Nature‘s Way осигурява фитонутриенти за доброто здраве на гърдите. Тя съдържа DIM-plus – биодостъпен комплекс от дииндолилметан, фитонутриент, който се среща в зеленчуците от семейство Кръстоцветни като броколи, карфиол, кейл, зеле. Този комплекс подобрява метаболизма на естрогена като увеличава нивата на 2-хидрокси естрогена. HMRlignan® е екстракт от норвежки смърч,  които доставя растителни лигнани, които в тялото се превръщат в ентеролактон. Това вещество увеличава нивата на ентеролактон в кръвта, което е свързано с доброто здраве на гърдите. Формулата Promeva съдържа още витамин Д3 и калциев Д-глюкарат. Приемът на една капсула дневно подсигурява нормалния метаболизъм на естрогена, детоксикацията, увеличава нивата на ентеролактон и витамин С в кръвта. Предимства:

  • подпомага нормалния метаболизъм на естрогена
  • детоксикира и предпазва срещу свободни радикали
  • намалява симптомите на менопауза и менструален стрес
  • съдържа дииндолилметан и екстракт от норвежки смърч

съдържа още витамин Д3 и калциев Д-глюкарат

Артикулен номер: 61358
Марка: Nature's Way
Етикети: Nature's Way

Promeva® Breast Health 363 mg 30 capsules / Промева Здрави гърди 363 мг 30 капсули

Хранителна добавка, 30 V капсули

Съставки:     

      

 

  

               

          

 

  

 

1

табл.)

   

 

 

дн. доза  

Витамин D3 (холекалциферол)         20 µg               40 µg Витамин Е (токоферсолан)                6.7 mg         13.4 mg Калциев D-глюкaрат                           200 mg          400 mg DIM®Plus™                                             120 mg          240 mg Патентован комплекс, с повишена бионаличност, ди- индолилметан BioRespone DIM® комплекс ( модифицирано нишесте, 25% ди-ндолилметан, DIM® Витамин Е като токоферсолан, фосфатидилхолин, силициев двуокис). HMRlignan ™ Норвежки смърч           36 mg           72 mg /Picea abies/ екстракт от Лигнан, осигуряващ хидроксиматарезинол Растителна капсула, целулоза, червено цвекло (корен), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Приложение:

Допринася за нормалния естрогенен метаболизъм и нормално функциониране на женския организъм. Подпомага нормалното състояние на млечните жлези у жените.

Забележка:

Не използвайте при кърмене,бременност или вероятност за бременност. Може да предизвика оцветяване на урината. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение:

По 1 капсула дневно с храна. За интензивна употреба: По 2 капсули дневно с храна.

Съхранение:

На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида:

Маркирани на дъното на опаковката.

Производител

: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител:

Ревита ЕООД

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат