Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Hydroless 500 mg 30 capsules / Хидролесс 500 мг 30 капсули

В наличност

Хидролесс е хранителна добавка съставена на основата на билки и минерали, които ви помагат да се преборите със задържането на вода в организма.

Hydroless 500 mg 30 capsules / Хидролесс 500 мг 30 капсули

ХИДРОЛЕСС / HYDROLESS х 30 капсули е хранителна добавка, чийто съставки допринасят по естествен път да се изхвърлят излишните течности от организма и да се запази нормално телесно тегло, чрез премахване на токсичните метаболитни продукти. Препоръчва се комбиниране на Хидролесс с контролиран и балансиран режим на прием на храна, който благоприятства отстраняването на излишната вода от организма, както и с физическа активност, за да се получи желания и видим резултат. Има много причини, които предизвикват задържането на вода в организма и воден целулит. Голяма част от тях са свързани с небалансирано хранене, хормонални смущения, предписани лекарства, липса на физическа активност. Много пъти, когато усетим повишаване на теглото, обвиняваме нездравословното хранене или динамичния начин на живот, но много често причината за напълняването е задържане на вода. Приемът на ХИДРОЛЕСС се препоръчва за: - Жени, които се грижат за външния си вид и за неговото оптимално здравословно поддържане и желаят да отслабнат; - Жени от всички възрастови групи, които имат проблем със задържане на вода в организма; - Жени с активен професионален живот, които нямат време за редовен спорт и физическа активност; - Активно спортуващи жени, които имат нужда от подкрепа за повишаване на тонуса си; - Жени, които спазват хранителен режим и имат проблем със задържане на вода в организма. Състав: 1 капсула от 500 mg съдържа: прах от изсушена американска боровинка – 80 mg, сух екстракт от стръкове на коприва – 50 mg, прах от изсушен ябълков оцет – 50 mg, цинк – 12 mg, Пълнители: микрокристална целулоза. Противослепващи вещества: силикон диоксид, магнезиев стеарат. За капсулата: желатин Е 171. Американската червена боровинка съдържа естествени антиоксиданти, които предпазват клетките и тъканите в организма от агресивното въздействие на свободните радикали. Ябълковият оцет има реминерализиращо и общо тонизиращо действие и спомага за поддържане на нормален апетит и изгаряне на излишните мазнини. Есктрактът от коприва допринася за елиминирането на течности и метаболитни токсини чрез диурезата, като спомага за поддържане на нормална телесна маса и добър общ статус. Цинкът спомага за нормалната обмяна на въглехидратите, на макрохранителните вещества, на мастните киселини и за нормалния синтез на белтъчини, както и за защита на клетките от оксидативен стрес. Област на приложение: Подпомага елиминирането на излишните течности от организма; Спомага за поддържане на нормално телесно тегло; Съдейства за елиминиране на токсичните продукти от обмяната на веществата.
Начин на употреба: Възрастни: 1 капсула на ден, приета с достатъчно количество течност.
Специални указания: Хидролесс е предназначен за възрастни. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Hydroless не следва да замества разнообразното и балансирано хранене. Приемът на добавката следва да е съпроводен с активна физическа активност, балансирана диета и контролирано хранене. Да се съхранява на стайна температура в добре затворена опаковка. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Производител: NP Pharma

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

0.80 лв.
6.30 лв.
Хранителни добавки Insadent 30 caps. / Инсадент 30 капс.
11.40 лв.
22.90 лв.

Най - купувани продукти

169.00 лв.
РЕСТАВИТ ЕЛЕКСИР 946 МЛ ВИТАГОЛД - 2%
64.00 лв. 65.90 лв.
chat icon

Чат