Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Sex Vital Concept 60 Capsules / Секс Витал Концепт 60 капсули

В наличност

Природен ключ към мъжката потентност

 • Естествен афродизиак, който се бори с ниското либидо*
 • Благоприятства поддържането на оптимални нива на тестостерон*
 • Помага за овладяване на преждевременната еякулация*
 • Спомага за увеличаване силата и продължителността на ерекцията*

Артикулен номер: 56900
Марка: Vital Concept

Sex Vital Concept 60 Capsules / Секс Витал Концепт 60 капсули

„Лека нощ“ остава в миналото. Подготви се за истински маратон. SEX е хранителна добавка, приготвена от изцяло натурални афродизиаци, за да помогне в борбата с ниското либидоСтимулира и увеличава силата и продължителността на ерекцията, подобрява мъжката плодовитост, стимулира поддържането на нормалните нива на тестостерон в организма и в крайна сметка – задоволява. Действие:
 • Спомага за усилване на  желанието и увеличаване продължителността на сексуалното удоволствие.
 • Благоприятства ерекцията.
 • Помага за увеличаване на потентността и възстановява желанието за секс.
 • Помага за овладяване на преждевременната еякулация.
Твоите най-добри приятели, когато я поканиш на чаша вино.
 • Butea Superba
Тайландските билки са известни по цял свят, заради силата си на афродизиак. Butea Superba е традиционна тайландска билка, която усилва нагона, значително увеличава издръжливостта и помага за нормалната полова функция на мъжа.
 • Сапонини
Влияят на обмена на веществата и по този начин стимулират имунната система. Те подобряват ерекцията като увеличават притока на кръв в таза.
 • L-аргинин
Помага при еректилна дисфункция.
 • Джинджифил
Помага при полова слабост, увеличава либидото и в съчетание със сибирския женшен, успешно влияе на мъжката потентност, като същевременно стимулира и увеличава сексуалната енергия и издръжливост.
 • Цинк
Благоприятства нарастването на нивата на тестостерон и предотвратява болести на простатата. В случаи на продължителни смущения на либидото, взимайте капсулите SEX няколко седмици, за да постигнете добри резултати. Забележка: Не използвай хранителната добавка при заболявания на сърдечно-съдовата система или проблеми с бъбреците. Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности. Съдържание на една опаковка: 60 растителни капсули * Резултатите, които могат да бъдат постигнати с SEX зависят от комбинирането му с правилен хранителен режим, здравословен начин на живот, правилна физическа активност и цялостна грижа за тялото. Описаните ползи и ефекти от SEX се проявяват в различна степен при различните хора.
АКТИВНИ СЪСТАВКИ за 100 грама 2 капсули (дневна доза) % от Препоръчителния дневен прием NRV*
Кофеин 5,99 g 100 mg **
Бутеа Суперба 77,84 g 1300,00 mg **
Цинк 1,32 g 22,05 mg 220,50%
Витамин C 4,79 g 80,00 mg 100%
Елевтерозиди 33,53 mg 0,56 mg **
L-аргинин 9,94 g 166,00 mg **
Сапонини 16,17 g 270,00 mg **
Полизахариди 1,20 g 20,00 mg **
Гингерол 0,30 g 5,00 mg **
Ацетил-L-Карнитин 5,09 g 85,00 mg **
Витамин B3 2,40 g 40,00 mg 250,00%
*  Процент от препоръчителния дневен прием съгласно Регламент (ЕС) № 1169/2011 ** Няма налична препоръка на ЕС за референтни стойности.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ за 100 грама 2 капсули (дневна доза)
Енергийна стойност 194 kcal / 815 kJ 3 kcal/ 13 kJ
Общо мазнини 1,3 g <0,1 g
от които - наситени мастни киселини 0,4 g <0,1 g
Въглехидрати 21,3 g 0,4 g
от които - захари 1,4g <0,1 g
Фибри 2,2 g <0,1 g
Белтъчини 18,4 g 0,3 g
Сол 0,22 g <0,1 g
Забележка: НЕ употребявайте хранителната добавка при тежки сърдечносъдови или бъбречни заболявания. Съставки: Екстракт от бабини зъби (90% сапонини), обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза (растителна), L-Аргинин хидрохлорид, екстракт от астрагал (10% полизахариди), екстракт от Бутеа Суперба 10:1, кофеин, корен от джинджифил (5% гингерол), ацетил-L-карнитин HCl, L-аскорбинова киселина, цинков цитрат, сибирски женшен (0.8% елевтерозиди), корен от джинджифил на прах, никотинамид. Съдържа кофеин. Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности. Съдържание на една опаковка: 60 растителни капсули Тегло: 50,1 грама Декларации: Този продукт не съдържа генномодифицирани организми и глутен. Използваните опаковъчни материали са в съответствие с Европейския регламент за материалите, предназначени за контакт с храни. Важна информация: Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. Пазете от малки деца. Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба.

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат