Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Protefix 32 cleansing tablets / Протефикс 32 почистващи таблетки

В наличност

Протефикс таблетки осигуряват отлична почистваща сила, без да увреждат материала на протезата. Имат дезодориращ ефект и осигуряват чистота и свежест през целия ден. Таблетките премахват остатъци от храна, кафе, чай и никотин изцяло само за 15 минути.

Protefix 32 cleansing tablets / Протефикс 32 почистващи таблетки

Активни таблетки за почистване на зъбни протези. За добра устна хигиена е необходимо почистването на хранителните остатъци от протезата. Ако хранителните остатъци не бъдат почистени от и под протезата, това може да доведе до развитието на болезнени възпаления. Затова Вие се нуждаете не само от четка за зъби, но и от една добра почистваща таблетка. Протефикс Активни почистващи таблети имат отлична почистваща способност и силен дезодориращ ефект. Таблетките действат самостоятелно и почистват зъбната протеза бързо и изцяло, без да повредят материала, от който са направени. Начин на употреба: 1. Разтворете таблетката в половин чаша хладка вода. 2. Сложете протезата във водата. Протезата трябва да бъде напълно покрита от ефервесцентния, синьо оцветен разтвор. Оставете я за 15 минути в разтвора. Първоначалният син цвят избледнява и протезата е чиста и свежа. 3. Извадете протезата и я изплакнете обилно на течаща вода, преди да я поставите отново в устата. Избягвайте контакт на таблетката с мокри ръце. Не допускайте контакт на таблетката с мокра лигавица. да се съхранява на места, недостъпни за деца. Производител: Queisser Pharma, Германия.

Отзиви

  • Силвия Лилова
    4и Юли, 2019

    Купувам ги не много често, защото са икономични и стигат за по - дълъг период, почистват прилично протезите, на добра цена са и ги препоръчвам.

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

ПРОТЕФИКС ФИКСИРАЩ КРЕМ 40 МЛ - 5%

Най - купувани продукти

169.00 лв.
РЕСТАВИТ ЕЛЕКСИР 946 МЛ ВИТАГОЛД - 2%
64.00 лв. 65.90 лв.
chat icon

Чат