Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Papa Vital Concept 60 capsules / Папа Витал Концепт 60 капсули

В наличност

За бъдещи бащи

 • Спомага за подобряване на качеството на спермата*
 • Подпомага увеличаването на броя, подвижността, скоростта на сперматозоидите и обема на еякулацията*
 • Хранителни вещества и микроелементи за мъжкото репродуктивно здраве
 • Аминокиселини, витамини, таурин, фруктоза и глутатион
 • PAPA може да подобри шансовете за оплождане.*

Артикулен номер: 56897
Марка: Vital Concept
Етикети: ВИТАЛ КОНЦЕПТ

Papa Vital Concept 60 capsules / Папа Витал Концепт 60 капсули

PAPA е формула, която създадохме за бъдещи бащи. Тя е хранителна добавка, която съчетава важни микро хранителни вещества, за да повлияе по положителен начин на най-важните качества на спермата броя и подвижността, вискозитета и обема на сперматозоидите. Какви са причините за безплодието? Причините за безплодието при мъжете може да са всякакви – от напреднала възраст, неблагоприятно влияние на средата, до най-различни медицински причини. В днешно време и "Стилът на живот" също е фактор:
 • Непрекъснат стрес.
 • Понижена физическа активност.
 • Неправилно хранене.
 • Пушене.
 • Прекомерна консумация на кафе.
 • Употреба на наркотици и алкохол.
Редовния прием на PAPA помага в борбата с всички тези вредни фактори. PAPA може значително да подобри качеството на спермата и да помогне за нарастването на броя на сперматозоидите. Редовната употреба може да увеличи шансовете ти да станеш татко. Цялостното полезно действие на PAPA се проявява след поне шестмесечна употреба. Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности. Съдържание на една опаковка: 60 растителни капсули  * Резултатите, които могат да бъдат постигнати с PAPA зависят от комбинирането му с правилен хранителен режим, здравословен начин на живот, правилна физическа активност и цялостна грижа за тялото. Описаните ползи и ефекти от PAPA се проявяват в различна степен при различните хора.
АКТИВНИ СЪСТАВКИ за 100 грама 2 капсули (дневна доза) % от Препоръчителния дневен прем NRV*
L-карнитин 27,9 g 469 mg **
L-аргинин 16,6 g 280 mg **
Коензим Q10 950,4 mg 16,0 mg **
Витамин E 6,700 g alpha TE 112,8 mg alpha TE 940%
Фолиева киселина (Витамин B9) 47,52 mg 800 µg 400%
Глутатион редуктаза 4,8 g 80 mg **
Селен 1,6 mg 26,4 µg 48%
Таурин 1,2 g 20 mg **
Фруктоза 2,97 g 50 mg **
* Процент от препоръчителния дневен прием съгласно Регламент (ЕС) № 1169/2011 ** Няма налична препоръка на ЕС за референтни стойности.
ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ за 100 грама 2 капсули (дневна доза)
Енергийна стойност 260 kcal / 1092 kJ 4 kcal / 17 kJ
Общо мазнини <0,1 g <0,1 g
от които - наситени мастни киселини <0,1 g <0,1 g
Въглехидрати 19,3 g 0,32 g
от които - захари 5,9 g 0,10 g
Фибри 0,16 g <0,1 g
Белтъчини 45,7 g 0,77 g
Сол 0,21 g <0,1 g
Забележка: съвместимо с други лекарства и добавки. Светваме те да се консултираш с лекаря си преди първата доза или ако промениш мнението си, докато го използваш. Удобна форма за прием - капсули. Съставки: L-карнитин тартрат, L-аргинин хидрохлорид, D-алфа токоферилацетат, обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза (растителна), фруктоза, L-глутатион, таурин, коензим Q10, натриев селенит, фолиева киселина. Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности. Съдържание на една опаковка: 60 растителни капсули  Тегло: 50,5 грама Декларации: Този продукт не съдържа генномодифицирани организми и глутен. Използваните опаковъчни материали са в съответствие с Европейския регламент за материалите, предназначени за контакт с храни. Важна информация: Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. Пазете от малки деца. Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба.

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат