Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Magnesium EFF 20 tablets AboPharma / Магнезий ЕФФ. 20 таблетки АбоФарма

В наличност

Магнезият е изключително важен минерал за много от функциите в организма. Той допринася за поддържането на зъбите и костите и участва в редица обменни процеси, но основната му роля е да се грижи за равновесието на нервната и мускулна системи. Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките.

Magnesium EFF 20 tablets AboPharma

Магнезий ЕФФ. 20 таблетки АбоФарма

20 разтворими, ефервесцентни таблетки с вкус на портокал.

Предназначение:

 Магнезият е изключително важен минерал за правилното функциониране на организма. Той участва в редица обменни процеси и в изграждането на костите, но неговата основна роля е да поддържа равновесието на нервната система и мускулите. Магнезият намалява чувството на умора и отпадналост, регулира електролитния баланс в организма и участва в редица метаболитни процеси, като производството на енергия, синтеза на белтъчини, деленето на клетките и др.

Състав:

натриев хидроген карбонат, лимонена киселина, магнезиев карбонат, натриев захарин, натриев цикламат, глюкоза (под 0,5 g на 100 g), полиетилен гликол 6000, подсладители, рибофлавин, аромат: портокал. Съдържание 1 таблетка %RDA*/1 таблетка Магнезий (Магнезиев карбонат) 150 mg  50% Хранителна информация за 100 g Енергия    882 KJ (205 Kcal)  35 KJ (8 Kcal) Глюкоза 0.285 g Протеини 0 g Въглехидрати 17,5 g Полиоли 0 g Мазнини  0 g *RDА=Препоръчителни стойности за дневен прием.

Начин на употреба:

Приемайте по една таблетка дневно. Внимание! Да не се превишава дневната доза. Хранителната добавка не е заместител на здравословното и разнообразно хранене. Да се пази на места, недостъпни за деца. Съхранение: На сухо и хладно място, без пряка слънчева светлина, в добре затворена опаковка. Опаковка: 20 ефервесцентни таблетки.

Производител: Произведено в EU за ABOPHARMA.

Вносител: “Техноком Трейд” ООД.

 

Отзиви

  • Величко Димов
    26и Март, 2018

    Харесвам разтворими таблетки, приятни за прием , много са хубави , доста таблетки и цената ми харесва

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат