Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Flax oil 1000 mg. 60 capsules AboPharma / Ленено масло 1000 мг 60 капсули АбоФарма

В наличност

Нормалните нива на холестерол и триглицериди са от съществено значение за здраво сърце и сърдечно-съдовата система. Човешкият организъм не може сам да произвежда Омега 3, Омега 6 и Омега 9 мастни киселини, затова те трябва да бъдат набавени като част от разнообразното ежедневно хранене. Алфа - линоленовата киселина (АЛК) от ленено масло допринася за поддържане на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Лененото масло на ABO PHARMA поддържа в нормалното състояние кръвоносната система и триглицеридите..

Flax oil 1000 mg. 60 capsules AboPharma

Ленено масло 1000 мг 60 капсули АбоФарма

Предназначение:

Нормалните нива на холестерол и триглицериди са от съществено значение за здраво сърце и сърдечно-съдовата система. Човешкият организъм не може сам да произвежда Омега 3, Омега 6 и Омега 9 мастни киселини, затова те трябва да бъдат набавени като част от разнообразното ежедневно хранене. Алфа - линоленовата киселина (АЛК) от ленено масло допринася за поддържане на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Лененото масло на ABO PHARMA поддържа в нормалното състояние кръвоносната система и триглицеридите.

Състав

: 100%студено пресовано, нерафинирано и нефилтрирано ленено масло (АЛК), смесен токоферол Т- 70, желатин, глицерин и вода. Препоръчителен прием: 2 капсули дневно. За постигане на оптимален резултат е необходимо продуктът да се приема не е по-малко от 3 месеца.

ВАЖНО:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното и здравословно хранене. Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)! Съхранение: На сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се съхранява при температура над 25 °С. Количество: 2 блистера х 30 капсули = 60 капсули. Нетно тегло (за една капсула): 1416 mg +/- 6.4 %. 60 капсули = 60 84.96 g.

Производител: Произведено в Германия за ABOPHARMA.

 

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат