Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Doppelherz collagen system beauty 30 vials/ Допелхерц систем колаген красив 30 флакона

В наличност

Допелхерц® систем Колаген Beauty е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от асай бери, витамини, минерали и микроелементи за гладка, еластична и красива кожа.

Артикулен номер: 58405
Марка: Doppelherz

Doppelherz  collagen system beauty 30 vial

Допелхерц систем колаген красив 30 флакона

Допелхерц систем Колаген Beauty

е специално разработена комбинация от колагенови пептиди, екстракт от Асай Бери, витамини, минерали и микроелементи за гладка, еластична и красива кожа.

Защо е важно да приемаме колагенови пептиди?

Колагенът е най-важният структурен протеин в човешкото тяло. Представлява 80% от сухата маса на кожата. С напредване на възрастта производството на колаген намалява. Кожата се отпуска и се появяват първите следи на стареене – тънки линии и бръчки. За да се усвои пълноценно от клетките на дермата, колагенът трябва да бъде хидролизиран, т.е. разделен на по-малки фрагменти с точно определен размер (т. нар. колагенови пептиди), които спомагат за самостоятелното производство на колаген в кожата. - при редовен прием намаляват дълбочината на бръчките и тънките линии по лицето - поддържат еластичността и младежкия вид на кожата - с напредване на възрастта намалява производството на колаген от организма - UV радиацията, цигареният дим, хормоналните промени ускоряват разграждането на колагена За поддържане на кожата красива, млада, здрава и еластична освен колагеновите пептиди значение имат също така определени растителни екстракти и вещества каквито са: Екстракт от Асай Бери - произхожда от специална палма, разпространена предимно в джунглите на Амазонка. Интересът към това екзотично растение нарасна през последните години заради ценните антиоксидантни качества. Витамин С – допринася за нормалното образуване на колаген Витамин А, биотин, цинк подпомагат поддържането на нормалното състояние на кожата Мед - микроелемент, важен за нормалното състояние на съединителната тъкан и кожна пигментация. Витамин Е – допринася з а защита на клетките от оксидативен стрес Препоръчителен прием: Приемайте 1 флакон дневно. Разклатете добре преди употреба.

Внимание

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Състав:

Съставки Дневна дозировка (25ml) % от ХРС *
Бета-каротен 0,96 mg
      съдържащ витамин А 160 µg RE 20 %
Витамин E 3,0 mg α-TE 25 %
Биотин 150 µg 300 %
Витамин C 80 mg 100 %
Цинк 5,0 mg 50 %
Мед 150 µg 15 %
Колагенови пептиди 2,5 g **
Екстракт от Асай Бери*** 100 mg **

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса! * Хранителни референтни стойности, съгласно Регламент (ЕС) 1169/2011 ** Няма определени хранителни референтни стойности *** Познат още като Акай Бери

Производител

QUEISSER PHARMA Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

Отзиви

  • Nadezhda
    7и Юли, 2019

    Много ефективна добавка при ставни проблеми. Занимавам се с планински туризъм като хоби и често получавам мускулни разтежения, ставни претоварвания и болки от дългото ходене или каране на колело. Направих тримесечен курс с ДОПЕЛХЕРЦ СИСТЕМ КОЛАГЕН BEAUTY и вече нямам никакви проблеми в тази област.

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.

Чат