Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Doppelherz Active Magnesium + Calcium + D3 30 tablets / Допелхерц Актив Магнезий + Калций + D3 30 таблетки

Изчерпана наличност
Уведоми ме при наличие

 • Подкрепа на сърдечно-съдовата, нервната и мускулната система
 • За профилактика на остеопороза
 • Допринася за нормалното състояние на кости и зъби
 • При отпадналост и умора

Артикулен номер: 41877
Марка: Doppelherz

Допелхерц® актив Магнезий + Калций + Витамин D3 + Мед + Манган таблетки х 30 За нормална функция на кости, мускули и нервна система Допелхерц® актив Магнезий+Калций двуфазни ДЕПО таблетки съдържат специална комбинация от Магнезий и Калций, както и Манган, Мед и Витамин D3, която е създадена с цел да подпомага поддържането на нормалното състояние на кости и нервна система, както и мускулните функции. Калций, Магнезий и Витамин D3 допринасят за поддържане на нормалното състояние на кости и зъби, както и за функцията на мускулите. Калцият благоприятства предаването на нервните импулси и участва в процеса на кръвосъсирване. Микроелементът Мед подпомага дейността на нервната система и поддържа нормалното състояние на съединителната тъкан. Манган, Мед, Магнезий и Калций допринасят за правилното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия. Манганът оказва положителен ефект върху състоянието на костите и образуването на съединителната тъкан, от каквато са изградени мускулните сухожилия. Витамин D3 участва в усвояването и използването на Калций и Фосфор, както и в поддържането на плазмените нива на Калция в нормални граници - фактор, който има значение за мускулния тонус, строежа на кости и зъби, нервната възбудимост и др. Витамин D3 заедно с Мед оказват положително въздействие върху имунната система. Магнезият спомага за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Мед и Манган взимат участие в предпазването на клетките от оксидативен стрес. Двуфазна ДЕПО таблетка - какви са предимствата на двуфазната система? Двуфазната система на Допелхерц е произведена чрез специална технология и се състои от два различни слоя. Двете фази следват принципа на "бързото освобождаване на съставките" и последващо "бавно освобождаване". Принцип на двуфазното действие: през първата фаза, в организма бързо се освобождават Калций и Витамин D3; през втората фаза таблетката постепенно освобождава Магнезий и микроелементите Манган и Мед, като осигурява на организма необходимите вещества през целия ден;

Състав
Активни вещества Състав в 1 таблетка % от препоръч. дневна доза *
Калций 420 mg 53
Магнезий 210 mg 56
Манган 1 mg 50
Мед 0,5 mg 50
Витамин D3 5 µg 100
* В съответствие с Европейската Директива за етикетиране на хранителните добавки Препоръчителен прием Приемайте 1 таблетка дневно, по време на хранене, с достатъчно течност. При необходимост, таблетката може да бъде разделена. Да не се сдъвква. Да не се надвишава препоръчваната дневна доза! Този продукт е хранителна добавка и не замества разнообразното и здравословно хранене!
Противопоказания: Не са известни Енергийна стойност: 1 таблетка съответства на 0,2 kcal/1 kJ Опаковка:  опаковка с 30 бр. таблетки Съхранение: Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца, при темп. до 25° C.
Производител: Queisser Pharma ГЕРМАНИЯ

Отзиви

 • Магдалена Илиева
  4и Февруари, 2018

  Много съм доволна от общото действие на тази добавка

 • Даниела Василева
  4и Февруари, 2018

  Ползвам го редовно и съм много доволна!

 • Petya
  14и Януари, 2018

  Страхотна добавка за всеки от нас! Недостъгът на Магнезий може да бъде доста неприятен за нервната ни система. Много съм доволна от общото действие на продукта!

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
РЕСТАВИТ ЕЛЕКСИР 946 МЛ ВИТАГОЛД - 2%
64.00 лв. 65.90 лв.
chat icon

Чат