Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Jamieson Melatonin 10 mg 60 tablets / Джеймисън Мелатонин 10 мг 60 таблетки

В наличност

Jamieson Мелатонин 10 mg осигурява двойно действие за хората страдащи от трудно заспиване и безсъние.

Jamieson Melatonin 10 mg 60 tablets / Джеймисън Мелатонин 10 мг 60 таблетки

Мелатонин 10 mg с отложено освобождаване Jamieson Мелатонин 10 mg осигурява двойно действие за хората страдащи от трудно заспиване и безсъние. Двуслойната таблетка с отложено освобождаване доставя незабавно доза от 5 mg мелатонин, за да осигури по-бързо заспиване и след това постепенно освобождаване на 5 mg мелатонин в продължение на 4 до 6 часа, за да е пълноценен съня през цялата нощ.
  • Помага за увеличаване на общото време на сън при хора, страдащи от ограничено време на сън или променлив график на съня.
  • Подкрепа чрез двойно действие, спомагащо за възстановяването на цикъла на естествения сън.
  • Помага за намаляване на времето, необходимо за заспиване.
  • Подобрява качеството на съня.
Информация за продукта: Мелатонинът е естествено вещество, което се отделя от епифизната жлеза в мозъка и се произвежда в организма само, когато е тъмно. Епифизната жлеза реагира на намалените нива на светлина чрез значително увеличаване на производството на мелатонин и така се създава чувство за сънливост. Нивото на мелатонин стига своя връх няколко часа след заспиване и след това постепенно намалява през целия период на съня. Излагането на светлина води до бързо разрушаване на мелатонина и потиска производството му. Мелатонинът играе важна роля в цикъла сън - будност. Разстройства в производството на мелатонин могат да доведат до проблеми със съня, летаргия и промени в настроението. Допълнителният прием на мелатонин помага за възстановяването на цикъла на естествения сън, както и за намаляване на времето, необходимо за заспиване. Съдържание: 1 таблетка съдържа: Мелатонин 10 mg Съдържа още: целулоза, дикалциев фосфат, водоразтворима целулоза, растителна стеаринова киселина, растителен магнезиев стеарат, модифицирана целулозна смола, натриево меден хлорфилин, силициев диоксид, хидроксипропил целулоза. Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти. Не съдържа сол, захар, нишесте, глутен, лактоза. Дозировка: Една опаковка съдържа 60 двуслойни таблетки. Препоръчителна доза: 1 таблетка дневно преди лягане.  

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат