Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Vitis Оrthodontic Set toothpaste 100 ml. and mouth water 500ml. and a toothbrush / Витис Ортодонтик Kомплект паста за зъби 100 мл. и вода за уста 500мл. и четка за зъби

В наличност

Комплект Vitis Orthodontic е комбиниран сет от продукти, подходящи за употреба по време на ортодонтско лечение.

 Vitis Оrthodontic Set toothpaste 100 ml. and mouth water 500ml. and a toothbrush

Витис Ортодонтик  Kомплект  паста за зъби 100 мл. и  вода за уста 500мл. и четка за зъби

Комплектът съдържа:
  1. Пастата за зъби VITIS Orthodontic е специално разработена за ежедневна хигиена на устната кухина.
По време на ортодонтно лечение, тя подпомага цялостната грижа за уста, зъби и венци. Предлага ежедневна превенция на проблемите, свързани с ортодонтските импланти, брекети и скоби: язви, лезии, бактериална плака, гингивит, халитоза и други. При всекидневно използване поддържа здрава и чиста устна кухина. Иновативната текстура позволява лесен достъп до труднодостъпните пространства между ортодонтските апарати. Подходяща е за хора с ортодонски скоби, склонни към афтозни язви и други орални рани. Състав: Цетилпиридониев хлорид 0,05% - предотвратява образуването на бактериална плака и нейното натрупване. Контролира появата и развитието на гингивит. Натриев флуорид 1450 ppm - предотвратява появата на зъбен кариес. Алое Вера 0,126% - предпазва устата, зъбите и венците. Алантоин 0,10% - защитава лигавицата на устната кухина. Начин на употреба: Почиствайте зъбите най-малко 3 пъти на ден и използвайте четка за зъби, подходяща за ортодонтски импланти, скоби и брекети. Опаковка: 15 мл
  1. Водата за уста VITIS Orthodontic е специално разработена за ежедневна хигиена на устната кухина. Увеличава ефекта от четка и паста за зъби, тъй като ефективно достига труднодостъпните зони на скобите и удължава задържането на активните съставки в устата. По време на ортодонтното лечение, водата за уста подпомага цялостната грижа за уста, зъби и венци.
Препоръчва се за хора с ортодонтски скоби. Подходяща е и за хора, склонни към афтозни язви и други видове рани. Състав: Цетилпиридониев хлорид 0,05% - предотвратява образуването на бактериална плака и нейното натрупване. Контролира появата и развитието на гингивит. Натриев флуорид 226 ppm - предотвратява появата на зъбен кариес. Алое Вера 0,05%  - предпазва устата, зъбите и венците. Алантоин 0,10% - защитава лигавицата на устната кухина. Начин на употреба: Изплаквайте устата с 15 мл. офталмологична вода в продължение на 30 секунди, без да я разреждате. За по-добри резултати избягвайте да ядете и пиете веднага след употреба на продукта. Опаковка: 30 мл.
  1. Четка за зъби ВИТИС ОРТОДОНТИК АКСЕС
Предназначение: VITIS Orthodontic Access е четка за зъби с по-малка четчица, предназначена специално за отстраняване на пероралния биофилм (бактериална плака) от ортодонтските уреди и от трудно достъпните области в устната кухина. Подходяща е за деца и възрастни с ортодонтски скоби (метални ленти, брекети, скоби, лигатури и др.). VITIS Orthodontic Access е предназначена за ежедневна употреба. Тя улеснява достъпа до най-задните части на устата, зъбите, които са в процес на изправяне, и др. Нейните влакна са средно меки и са подредени във V-образна повърхност, осигуряваща двоен почистващ ефект: освен почистване на труднодостъпни зони на ортодонтските скоби, където бактериите се натрупват по-лесно, тя също ефективно почиства областта на венците. Шията на четката за зъби е гъвкава и й позволява да достигне местата, където другите четки за зъби не могат. Дръжката е ергономична и има кантове, които предотвратяват приплъзване за по-лесна употреба и удобно захващане по време на четкане. Защитната капачка поддържа нишките на четката за зъби в оптимално хигиенични условия. Начин на употреба:  Мийте зъбите си с четка и паста за зъби три пъти на ден или след всяко хранене с кръгови движения от венците към зъбите. Производител: DENTAID, Испания.

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат