Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Xanacid sucking tablets 10 br. AboPharma / Ксанацид таблeтки за смучене 10 бр. АбоФарма

В наличност

Таблетките за смучене Xanacid са Медицинско Изделие, което противодейства на симптомите на възпаление на стомашната лигавица: парене, усещане за киселинност. Xanacid действа като бариера, която  предпазва лигавицата от атаката на стомашните сокове. Благодарение на уникалната си растителна формула Xanacid действа успокояващо и защитно на лигавицата, като минералния й състав неутрализира рН на киселините.

Артикулен номер: 52394
Марка: ABOPharma

Xanacid

sucking tablets 10 br. AboPharma

Ксанацид таблeтки  за смучене 10 бр. АбоФарма

При стомашни киселини. Защитава лигавицата

 

Описание: 

АбоФарма Ксанацид табл. за смучене са Медицинско Изделие, което противодейства на симптомите на възпаление на стомашната лигавица: парене, усещане за киселинност. Xanacid действа като бариера, която  предпазва лигавицата от атаката на стомашните сокове. Благодарение на уникалната си растителна формула Xanacid действа успокояващо и защитно на лигавицата, като минералния й състав неутрализира рН на киселините. Растителният комплекс също така помага да се притиводейства на гастроезофагеалния рефлукс.

  Състав:

калциев карбонат, магнезиев хидроксид, формула Xanacid/Алое вера гел, сух екстракт от корен на Лечебна ружа, сух екстракт от Горски Слез/, малтодекстрин, целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, аромат на портокал, стевиол гликозиди (Стевия).

   Начин на употреба:

Приемайте по една таблетка при необходимост, като я оставите да се стопи в устата ви. При гастроезофагеалния рефлукс (ГЕР) вземете една таблетка след хранене и 1 преди лягане. Ако е необходимо, може да повторите приема няколко пъти на ден, даже през кратки интервали от време.

  Предупреждения:

Преди употреба прочетете внимателно листовката, която трябва да се съхранява внимателно с продукта. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

  Съхранение:

Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, при температура под 25С. Срокът на годност се отнася за продукта при правилно съхранение в ненарушена опаковка.

Хранителна добавка

Съдържание:

10 таблетки в кутия.

Производител: DuSart Pharma b.v., Холандия за AboPharma

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат