Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Abopholic meta tablets 400 mg. x 30 AboPharma / Абофолик мета таблетки 400 мг х 30 АбоФарма

В наличност

Абофолик мета или L-метилфолат, който допринася за нормалното протичане на бременността и нормалното функциониране на нервната система. Фолатът допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, нормалното кръвообразуване, нормалния метаболизъм на хомоцистеина, за нормалната функция на на имунната система.

Abopholic  

meta tablets 400 mg. x 30 AboPharma

Абофолик мета таблетки 400 мг х 30 АбоФарма

Абофолик мета

или L-метилфолат, който допринася за нормалното протичане на бременността и нормалното функциониране на нервната система. Фолатът допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, нормалното кръвообразуване, нормалния метаболизъм на хомоцистеина, за нормалната функция на на имунната система. Фолатът допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора.

Абофолик мета

се усвоява по-бързо от организма от обикновената фолиева киселина и бързо достига нива, при които успешно изпълнява биологичните си функции.

Витамините от група В

са изключително важни. Те допринасят за нормалното функциониране на нервната система, нормалния синтез на метаболизъм на витамин В и някои невропредаватели, защита на клетките от оксидативния стрес, участват в процеса на делене на клетките.

Съставки на 1 таблетка:

Метилирана фолиева киселина/калциев L метил фолат/ - 400 μg - 1,4 mg; Витамин В1/тиамин/-1,4;Витамин В2/рибофлавин/- 1,6 mg; Ниацин/никотинамид- 18 mg; пантотенатна киселина/Калиев D-пантотенат/- 6 mg;Витамин B6/пиридоксин/– 2 mg; Биотин/D-биотин/- 150 μg; Витамин В12/цианокобаламин/- 1 μg.

Хранителна информация за 100 g:

калории - 830 kJ (195.2 kcal); фибри - 76 g; растителни мазнини - 4.75 g

Препоръчителен прием:

По 1 таблетка дневно с много вода.Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Хранителна добавка

Опаковка 30 табл

Производител: AboPharma

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат