Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Aboflex syrup 500 ml. AboPharma / Абофлекс сироп 500 мл АбоФарма

В наличност

Абофлекс сироп е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки.

 Aboflex syrup 500 ml. AboPharma

Абофлекс сироп 500 мл АбоФарма

Абофлекс е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa, разработена специално под течна форма за орален прием.  

Предназначение:

Допринася за поддържане на нормално състояние на опорно-двигателният апарат, ставите и костите. Допринася за нормално образуване на съединителна тъкан, за образуването на колаген, за нормална функция на костите и хрущяла. Намалява чувството на отпадналост и умора.

Препоръчителен прием:

Два пъти по 15 мл на ден, по време на хранене. Може да се пие директно или разредено с вода. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3 месеца. Да не се надвишава препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка не бива да се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да не се използва при непоносимост към някоя от активните съставки.

Съставки:                     Дневен прием/=30ml/         %ПДП

Глюкозамин Сулфат     1600mg  не са установени максимално допустими стойности Хондроитин Сулфат,     1100mg  не са установени максимално допустими стойности от едър рогат добитък МСМ(Метилсулфонил метан)1600mg  не са установени максимално допустими стойности Хиалуронова киселина    95mg  не са установени максимално допустими стойности <50кDa Манган (Манганов Хлорид)        2.31mg                     115% Витамин С (L-Аскорбинова к-на) 150mg                     188%

Помощни вещества:

носител:пречистена вода (чрез обратна осмоза), регулатор на киселинността: лимонена киселина, консервант: калиев сорбат, сгъстител: ксантанова гума, стабилизатор: глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция; оцветител: карамел (Е150d)

Хранителна информация  в                 100ml         

Енергийна стойност                    42.1Kcal/177KJ Въглехидрати                               3.9g/15.9Kcal Фибри                                           0.04g/0.1Kcal Полиоли                                       4.68g/11.2Kcal Протеини                                       3.41g /15Kcal Мазнини                                              0g/0

Опаковка 500 ml

Производител: AboPharma

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат