Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Silvertuss spray throat for children 30 ml. AboPharma / Силвъртус спрей за гърло за деца 30 мл. АбоФарма

В наличност

АбоФарма Силвъртус спрей за гърло е медицинско изделие предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа, докато екстрактът от Бяла ружа, богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агенти.

Артикулен номер: 55359
Марка: ABOPharma

Silvertuss

spray  throat for children 30 ml. AboPharma

Силвъртус спрей за гърло за деца 30 мл. АбоФарма

АбоФарма Силвъртус спрей за гърло за деца с вкус на ягода 

е медицинско изделие предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа, докато екстрактът от Бяла ружа, богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агенти. Етеричното масло от лимон има освежаващ ефект, докато сухият екстракт от Прополис и колоидно сребо предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии.

Състав

: екстракт от Прополис титр. до 10% галангин, екстракт от лечебна мъдрица, екстракт от Бяла ружа, колоидно сребро, Гума арабика, етерично масло от Лимон. Помощни вещества: калиев сорбат, аромат, глицерин, фруктоза, вода.

Начин на употреба:

Деца от 2-6 години:

1 бпръскване директно в устната кухина 2-3 пъти на ден.

Деца над 6 години:

1-2 впръсквания директно в устната кухина 2-3 пъти на ден. Дръжте бутилката във вертикална позиция, вкарайте накрайника в устната кухина и натиснете бързо и силно. Разклатете добре преди употреба!

Опаковка

 30 ml

Производител: AboPharma

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат