Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Silvertuss syrup 100 ml. AboPharma / Силвъртус сироп 100 мл. АбоФарма

В наличност

АБОФарма Силвъртус сироп е медицинско изделие, подпомага симптоматичното лечение на болки в гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз; съдържа Гринделия и екстракт от Бяла Ружа, богати на смолисто-балсамови адюванти, които защитават устната лигавица от външни дразнители и насърчават отделянето на бронхиален секрет. Екстрактът от мащерка има балсамов ефект. Сухият екстракт от Прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии.

Silvertuss syrup 100 ml.  AboPharma

 Силвъртус сироп 100 мл. АбоФарма

АбоФарма Силвъртус  сироп е медицинско изделие

, чиято формула подпомага симптоматичното лечение на болки в гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз; съдържа Гринделия и екстракт от Бяла Ружа, богати на смолисто-балсамови адюванти, които защитават устната лигавица от външни дразнители и насърчават отделянето на бронхиален секрет. Екстрактът от мащерка има балсамов ефект. Сухият екстракт от Прополис и колоидно сребро предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии.

Състав

: Сух екстракт от Прополис титр. до 10% галангин, екстракт от Гринделия, екстракт от Мащерка, екстракт от Бяла Ружа, Колоидно сребро, Гума арабика.

Помощни вещества:

калиев сорбат, лимонена киселина, фруктоза, аромат на портокал, вода.

Начин на употреба:

Деца от 2 до 6 години:

препоръчва се приема на 2,5 ml, 3 пъти на ден.

Деца от 6 години и нагоре:

препоръчва се приема на 5 ml, 3 пъти на ден.

Възрастни:

препоръчва се приема на 5 ml, 3-4 пъти на ден. Използвайте специалната мерителна чашка. РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА. Срокът на годност е валиден за правилно съхраняван продукт в ненарушена опаковка.

 

Опаковка 

100 ml

Производител: AboPharma

Отзиви

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
chat icon

Чат