Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Magnesium 250 mg. and vitamin B complex tablets x 3 AboPharma / Магнезий 250 мг. и витамин В комплекс таблетки х 30 АбоФарма

В наличност

Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките. Витамин В комплекс има важна роля в процеса на синтеза на белтъците, в метаболизма на въглехидратите и мастните киселини, както и при изграждането на еритроцитите.

Артикулен номер: 33478
Марка: ABOPharma

Magnesium 250 mg. and vitamin B complex tablets x 3 AboPharma

 Магнезий 250 мг. и витамин В комплекс таблетки х 30 АбоФарма

АбоФарма Магнезий е изключително важен минерал за много от функциите в организма. Той допринася за поддържането на зъбите и костите и участва в редица обменни процеси, но основната му роля е да се грижи за равновесието на нервната и мускулна системи. Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките. Витамин В комплекс има важна роля в процеса на синтеза на белтъците, в метаболизма на въглехидратите и мастните киселини, както и при изграждането на еритроцитите. Съставки:                 в 1 таблетка        % ПДП* Магнезий(Магнезиев карбонат)                        250 mg               67 % Витамин В1(Тиамин)                                        0.7 mg               64 % Витамин В2(Рибофлавин)                                0.8  mg                57% Витамин В6(Пиридоксин)                                  1.0 mg                71% Витамин В12(Цианокобаламин)                            0.5 µ                20% * ПДП = Препоръчителен Дневен Прием  Хран. информация                          в 1 таблетка                     в 100 г Калории:                                     0.53 kJ (0.13 kcal)       48 kJ (11.9 kcal) Въглехидрати(Полозахариди):              1 mg                          0.1 g Белтъци:                                          ..........                       .......... Мазнини(ненаситени):                         3 mg                         0.3 g Фибри:                                              0.05 g                       4.4 g Препоръчителен прием: По една таблетка дневно с достатъчно течност. Да не се сдъвква Хранителна добавка Опаковка 30 таблетки Производител: AboPharma

Отзиви

 • Teodora
  27и Юли, 2019

  Доволна съм от продукта, както и от други продукти на Абофарма, които съм ползвала. Препоръчвам!

 • Кирилка Иванова
  18и Юли, 2019

  Магнезий 250 мг. и витамин В комплекс таблетки х 30 АбоФарма е много ефикасен. Действа ми много добре срещу умора и схващания на мускулите. Много съм доволна а цената е много добра!

 • Любка Петрова
  4и Юли, 2019

  Ефикасен и на добра цена. За мен ценна добавка в помощ на лечението на опорно двигателния апарат.

 • Никол
  4и Юли, 2019

  Помогна ми при проблем с мускулни крампи. Доволна съм.

 • Мариела
  10и Октомври, 2018

  Приемам редовно продукта и съм много доволна,намалява схващането на мускулите ми ,също намалява и чувството ми на умора!

 • Мария
  25и Януари, 2018

  Приемала съм повечето от година. Добър продукт, чудесна цена. 1 опакова достатъчна за 1 месец.

Добави отзив

Вашият отзив

Име *

Email *

Подобни продукти

Най - купувани продукти

169.00 лв.
РЕСТАВИТ ЕЛЕКСИР 946 МЛ ВИТАГОЛД - 2%
64.00 лв. 65.90 лв.
chat icon

Чат