Публикувана на

Phytocyane / Фитоциан лечение на косопад при жени

Phytocyane Лечение на косопад при жени

       Phytocyane / Фитоциан лечение на косопад при жени

       Phytocyane серум за лечение на косопад за жени

Създадени  да задоволят нуждите на жените, чиято коса е склонна към изтъняване, с времето или при определени състояния, PHYTOCYANE съчетава предимствата на укрепващата програма против косопад и стимулирането на растежа.

Още от първото нанасяне косата е по-плътна, обемна и устойчива.

   Фито серум    Енергизира и стимулира растежа на косъма, спира косопада. Подобрява повърхностната микроциркулация на скалпа и забавя побеляването.  Ампулите съчетаван ефикасно лечение срещу косопад и грижа за обем и здравина.

       Екстрактът  от гроздово семе тонизира и защитава скалпа. Комбинация от гинко-билоба и амино-киселини стимулира растежа на косата.

        Коктейлът от витамини доставя на косата плътност и блясък, а копринените протеини възвръщат блясъка. Съдържащият се прекурсор на меланина забавя появата на бели коси.

Приложение:  Mоже да се използва като интензивна терапия в случаите на временна алопеция, както и през цялата година – с цел козметичен ефект. Не се нуждае от изплакване.

        Интензивна грижа: 1 aмпула 3 пъти седмично в продължение на 1 месец
Продължителна употреба:  1 ампула седмично за 2 месеца

Опаковка: ампули, 12 бр.

           Phytocyane шампоан против косопад за жениФито Шампоан

Tози шампоан е перфектно допълнение към лечението против косопад с PHYTOCYANE серум против косопад. Шампоанът съдържа синергична комбинация от растителни активни съставки за възстановяване на жизнеността на косата. Концентрирана формула за по-жизнена, плътна и красива коса всеки ден.

Възстановява жизнеността на косата, стимулира растежа и забавя процесите на стареене. Придава плътност, енергия и мекота на косата.

Формулата е обогатена с екстракт от гинко-билоба, витамин B6 и хинин, които активират клетъчния метаболизъм и устойчивост на косата, като я укрепват. Процианидолите от гроздово семе се борят срещу свободните радикали, като защитават луковицата на косъма и го предпазват от стареене.

Опаковка: алуминиев флакон, 200 ml

 

One thought on “Phytocyane / Фитоциан лечение на косопад при жени

  1. мощен и ефикасен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *