Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Клиентска карта

С клиентска карта „Аптеки Салвия“ Вие ставате част от нашата Програма за лоялни клиенти. Издаването на клиентска карта е безплатно и става бързо и лесно. Трябва само да попълните приложения формуляр. Вашата карта ще Ви бъде изпратена с Вашата първа поръчка и още на нея ще начислим отстъпка.

Основната цел на програмата е да Ви възнаградим, затова че сте наш постоянен клиент. С нея искаме да покажем, че ние държим на Вас. В качеството си на наш клиент Вие не само получавате професионална фармацевтична консултация и любезно обслужване, но и спестявате средства. Клиентската карта „Аптеки Салвия“ Ви дава право на отстъпка веднага, при пазаруване в размер на 3% от стойността на продукта.

В програмата участват лекарства без лекарско предписание, хранителни добавки, медицински изделия и козметика. Продукти в промоция НЕ ползват допълнителна отстъпка.

При пазаруване онлайн на www.salvia.bg, въвеждайте номера на картата си в полето за лоялна карта преди приключване на поръчката. По този начин ще имате възможност да получите веднага своята отстъпка.

При пазаруване в наша аптека, моля да давате картата преди да е приключена сметката.

chat icon

Чат