Публикувана на

Медицинските гъби – мощни природни средства със силно оздравяващо действие!

С настъпването на най-студените месеци, организмът отслабва. Това е периодът, в който настинките и грипът ни атакуват най-силно. Заради недостига на слънчеви лъчи и застоялия начин на живот в затворените помещения, сме болнави и отпаднали, и още по-уязвими към зимните болести. Прочети повече Медицинските гъби – мощни природни средства със силно оздравяващо действие!

Публикувана на

BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS ИНТЕНЗИВЕН ЕКСПРЕСЕН СЕРУМ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО

BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS

BODY-SLIM  CURE MINCEUR EXPRESS
ИНТЕНЗИВЕН ЕКСПРЕСЕН СЕРУМ  ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО

ДОКАЗАНО ДЕЙСТВИЕ ОТ 7-МИЯ ДЕН НА ПРИЛОЖЕНИЕLierac

Лаборатории Lierac разработиха BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS – иновативен серум за оформяне на тялото с интензивно експресно действие срещу целулит и натрупани мазнини. Комбинацията от 10% активен кофеин и екстракт от джинджифил активира освобождаването на мазнините, благодарение на въздействието върху концентрацията на ензима деснутрин, чиято основна функция в човешкия организъм е да стартира липолизата чрез хидролиза на складираните триглицериди. Липолитичната активност на кофеина във формулата е увеличена с 15 пъти, а в резултат – освобождаването на мастните клетки с 533%. Патентованият от LIERAC комплекс WTB SYSTEM (свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) въздейства върху адипоцитите за разграждане на натрупаните мазнини.BODY-SLIM

Клинични  изследвания доказват ефикасност от 7-мия ден на  приложение на серума.

 Специално формулиран интензивен серум, предназначен за:

  • жени, които търсят експресен ефект и бързи видими резултати дори при дълбок целулит и натрупани мазнини,
  • жени, които започват диета и търсят продукт, който да подсили действието й,
  • жени, които търсят моментален ефект една седмица преди почивка на море.

СЪСТАВ:

ДЕЙСТВИЕ 1 – ОСВОБОЖДАВАНЕ НА МАЗНИНИ:

  • 10% активен кофеин,
  • 4% екстракт от джинджифил,

ДЕЙСТВИЕ 2 – РАЗГРАЖДАНЕ НА МАЗНИНИ:

  • 2% комплекс WTB SYSTEM – патентован от Lierac комплекс от свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид,

Формулата съдържа криотерапевтичен агент (действие чрез охлаждане) – за незабавен освежаващ ефект.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ:

ОТ МОМЕНТА НА ПРИЛОЖЕНИЕ (1)

  • 90% по-гладка кожа
  • 78% стягащо действие
  • 75% тонизирана кожа

СЛЕД 7 ДНИ ПРИЛОЖЕНИЕ (2)

  • До 3,1 см. намаляване на обиколката на талията.

 УПОТРЕБА: Нанася се на проблемните зони сутрин и вечер

върху суха кожа.

ТЕКСТУРА И АРОМАТ: Син, прозрачен гел-серум, който моментално се абсорбира от кожата без да омазнява. Криотерапевтичният агент във формулата има незабавно освежаващо действие.

 ОПАКОВКА: Туба с апликаторен накрайник, 100 мл.

 линично изследване, проведено с 36 жени.

Публикувана на

Как да влезем във форма след празниците?

XANADREN

Как да влезем във форма след празниците?

Декември е месецът на домашния уют, богатите празнични трапези, семейни и приятелски събирания. Това е времето, през което „му отпускаме края“, като се заричаме от следващата година всичко да е различно. Прочети повече Как да влезем във форма след празниците?

Публикувана на

Силен имунитет и много енергия с медицинските гъби на Nature’s Way!

Силен имунитет и много енергия с медицинските гъби на Nature’s Way!

Силен имунитет и много енергия с медицинските гъби на Nature’s Way!

Младата, здрава имунна система без проблем се противопоставя на упоритите бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Но с напредване на възрастта, както и под влияние на прекомерния стрес, непълноценното хранене и някои други фактори, имунните функции се компрометират. При отслабване на имунната система, организмът се превръща в идеална мишена за вируси и бактерии, при което дори леката настинка може лесно да се усложни. Прочети повече Силен имунитет и много енергия с медицинските гъби на Nature’s Way!

Публикувана на

Уникална билкова комбинация възстановява хормоналния баланс!

         Уникална билкова комбинация възстановява хормоналния баланс!

Хормоналният дисбаланс е широко разпространен проблем сред жените днес. Той е водеща причина за забавяне на метаболизма и наддаване на тегло, задържане на вода, загуба на либидо, репродуктивни нарушения, косопад, акне и др. Прочети повече Уникална билкова комбинация възстановява хормоналния баланс!

Публикувана на

Три хомеопатични лекарства за зимата

Три хомеопатични лекарства за зимата

Тихо се сипе първият сняг… Красиво е навън!

Зимната приказка си има и друга страна – измръзвания, чести подхлъзвания, лесни изкълчвания, студова алергия…. На помощ идва хомеопатията. Прочети повече Три хомеопатични лекарства за зимата

Публикувана на

Афти и Рани в устната кухина – болезнен проблем, но лесно преодолим!

Афти и Рани в устната кухина – болезнен проблем, но лесно преодолим!

Афти и Рани в устната кухина – болезнен проблем, но лесно преодолим!

Почти всеки човек е изпитвал неприятното усещане и болка при появата на раничка в устната кухина. Обикновено раничката изчезва от само себе си в рамките на седмица. След известен период от време е възможно също така спонтанно  да се появи отново. Тази последваща поява говори за наличието на така наречената афта. Но не оставяйте с впечатлението, че всяка една рана в устната кухина е афта. Повтарящите се афти или афтозен стоматит е диагноза, която може да бъде поставена от вашия зъболекар. Прочети повече Афти и Рани в устната кухина – болезнен проблем, но лесно преодолим!

Публикувана на

Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

biosell

      Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

Свикнали сме да мислим, че напредването на годините върви в комплект с болестите, бръчките и умората. Как ще ни се получат нещата с остаряването обаче, зависи само от нас самите. Изборът дали ще остаряваме красиво или ще се отпуснем и сбръчкаме без време, е изцяло наш! Прочети повече Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

Публикувана на

Подагра? Открийте предимствата на природната терапия!

Revita

  Подаграта е заболяване, което често се среща сред нас, българите. Характеризира се с прекомерно висока концентрация на пикочна киселина в кръвта и отлагането й в ставите. Подаграта обикновено се дължи на диетичните и поведенчески черти, характерни за нашите ширини – афинитет към големи количества месо, тестени изделия, сладкиши и алкохол, както и застоял начин на живот. Прочети повече Подагра? Открийте предимствата на природната терапия!

Публикувана на

Прополисова тинктура – безценна , но достъпна

ПРОПОЛИС

Прополисова тинктура – безценна , но достъпна

            Прополисът е от първостепенно значение за пчелите, тъй като осигурява чистота, стерилност и “здравословна атмосфера” в кошера. Той предпазва пчелната къща от вредни външни влияния и безмилостно унищожава различни видове вируси, бактерии и дори някои от гъбичките. Прочети повече Прополисова тинктура – безценна , но достъпна