Публикувана на

Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

biosell

Свикнали сме да мислим, че напредването на годините върви в комплект с болестите, бръчките и умората. Как ще ни се получат нещата с остаряването обаче, зависи само от нас самите. Изборът дали ще остаряваме красиво или ще се отпуснем и сбръчкаме без време, е изцяло наш! Прочети повече Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

Публикувана на

Подагра? Открийте предимствата на природната терапия!

Revita

  Подаграта е заболяване, което често се среща сред нас, българите. Характеризира се с прекомерно висока концентрация на пикочна киселина в кръвта и отлагането й в ставите. Подаграта обикновено се дължи на диетичните и поведенчески черти, характерни за нашите ширини – афинитет към големи количества месо, тестени изделия, сладкиши и алкохол, както и застоял начин на живот. Прочети повече Подагра? Открийте предимствата на природната терапия!

Публикувана на

Прополисова тинктура – безценна , но достъпна

ПРОПОЛИС

 Прополисът е от първостепенно значение за пчелите, тъй като осигурява чистота, стерилност и “здравословна атмосфера” в кошера. Той предпазва пчелната къща от вредни външни влияния и безмилостно унищожава различни видове вируси, бактерии и дори някои от гъбичките. По същия начин прополисът може да действа върху човешкото тяло. Поради своите уникални свойства, това вещество може да се справи с различни вътрешни и външни заболявания. Въпреки това, за да се постигне положителен ефект, той трябва да се прилага правилно. Прочети повече Прополисова тинктура – безценна , но достъпна

Публикувана на

Цвеклото с титла „Лечител“

ЦВЕКЛО

Цвеклото получи титлата “лечител”, поради факта, че е източник на бетанин и бетаин. Те премахват токсините , понижават холестерола, подсилват кръвоносните съдове, предпазват от рак, подобряват метаболизма и повишават имунитета.
Прочети повече Цвеклото с титла „Лечител“

Публикувана на

Herpes simplex вирусни инфекции и хомеопатия

Herpes simplex вирусни инфекции и хомеопатия

Счита се, че повече от 80% от хората са заразени с херпесния вирус. Herpes simplex вирусните инфекции се причиняват от два типа Herpes simplex virus (HSV) – HSV 1 и HSV 2.

1-ви тип причинява herpes labialis, а 2-ри тип – herpes genitalis. Прочети повече Herpes simplex вирусни инфекции и хомеопатия

Публикувана на

Черният бъз – супер сила за имунитета!

SAMBUKUS

През вековете черният бъз се използва в лечението на повече от 70 болести, включително бактериални и вирусни инфекции, умора, проблеми със сърцето, висок холестерол, отслабено зрение.

Изследователи от Швейцария и Италия твърдят, че черният бъз е култивиран още от праисторическия човек, а употребата му като природно лекарство датира от епохата на древен Египет. Хипократ – „бащата на медицината” е считал, че черният бъз има силата да изцери почти всяко заболяване.
Прочети повече Черният бъз – супер сила за имунитета!

Публикувана на

Атакувайте жлъчните и бъбречните камъни с ябълков сок

Атакувайте жлъчните и бъбречните камъни с ябълков сок

В сезона на ябълките не пропускайте възможността да използвате целебната им сила, за да укрепите здравето си. Онези, които страдат от камъни в бъбреците и жлъчния мехур, могат да опитат лечение с ябълков сок, разбира се, след консултация със специалист.
Прочети повече Атакувайте жлъчните и бъбречните камъни с ябълков сок

Публикувана на

Канадската марка Webber пуска нови природни продукти срещу стрес и безсъние!

Напрежението и стресът са неизменна част от живота ни. Още щом се събудим ежедневието ни поглъща без да усетим кога точно е минал денят. Центрофугата върти всички ни и за съжаление много от нас се предават, без да могат нормално да продължат напред. Тогава отчаянието и апатията поемат контрола над нещата и само въпрос на избор е дали да се оставим на течението или да вземем контрола в свои ръце!
Прочети повече Канадската марка Webber пуска нови природни продукти срещу стрес и безсъние!

Публикувана на

Черният корен – диетичен зеленчук за диабетици

Черният корен – диетичен зеленчук за диабетици

Известен още под името скорцонера, той е познат в диво състояние в цяла Южна Европа – от Испания до Крим и Кавказ. У нас го има в цялата страна предимно върху варовити терени. Като зеленчук той е познат отпреди около 200 години. До това време е бил употребяван изключително като медицинско растение.
Прочети повече Черният корен – диетичен зеленчук за диабетици

Публикувана на

Детоксикацията – №1 фактор за здравето и красотата!

Детоксикацията – №1 фактор за здравето и красотата!

Токсините са най-големият враг на здравето и красотата. Част от най-вредните токсини са химикалите, открити в пластмасата, козметиката, синтетичните хормони в месните продукти, пестицидите, които след постъпване в тялото имитират действието на някои хормони и нарушават ендокринната функция.
Прочети повече Детоксикацията – №1 фактор за здравето и красотата!