Публикувана на

Укроти апетита и регулирай теглото с PGX®!

Укроти апетита и регулирай теглото с PGX®!

Омръзнало ви е от мъчителни диети с временен ефект?  Искате да се преборите с ненаситния апетит и да не сте зависими от храната? Опитали сте какво ли не за да се справите с излишните килограми, но без особен успех? Решението на тези проблеми вече е пред вас

– това са разтворимите фибри, съдържащи се в корена на растението конджак!

Укроти апетита и регулирай теглото с PGX®!                 Конджак (Amorphophallus konjac) е многогодишно растение от сем. Змиярникови. В разговорния език се среща и с наименованието сладък картоф. С лечебна цел се използва грудката му, тъй като е отличен източник на глюкоманан – полизахарид от групата на фибрите. Фибрите на конджак действат като естествен пребиотик, който насърчава растежа на полезни бактерии (пробиотици) и подобрява функцията на стомашно-чревния тракт.    Доказано е, че фибрите в корена на конджак контролират апетита, понижават теглото и регулират нивата на кръвната захар и холестерола.Укроти апетита и регулирай теглото с PGX®!

Друго ключово свойство на фибрите е, че понижават гликемичния индекс на храните и по този начин контролират нивата на кръвната захар. Благодарение на това внезапните пристъпи на глад, предизвикани от резките колебания в кръвната захар значително намаляват.

                 Разтворимите фибри в конджак – най-здравословното решение срещу повишен апетит и наднормено тегло! След прием те набъбват в червата, образувайки гелоподобно вещество, което забавя процесите на храносмилане и усвояване на храната, и предизвиква оптимално усещане за ситост дори след прием на малки количества храна.

                    Открий силата на фибрите с PGX® DailyUltraMatrix – революционна програма за естествен контрол върху апетита и редукция на теглото! PGX® DailyUltraMatrix е напълно натурален продукт, комбиниращ пречистен комплекс от водно-разтворими фибри, патентован като PGX® (PolyGlycopleX®) и средноверижни триглицериди.

PGX® е източник на фибри с много висок вискозитет – установено е, че във вода те увеличават обема си десетки пъти повече, отколкото други фибри, като например псилиум.

Укроти апетита и регулирай теглото с PGX®!Основно свойство на средноверижните триглицериди (МСТ), включени в състава на продукта е, че намаляват излишните мазнини и бързо осигуряват енергия за тялото. Те допринасят за подобряване на резултатите при спорт, поради което често се използват от атлетите. Освен че подпомагат горенето на мазнини, средноверижните триглицериди потискат апетита – установено е, че приемът им сутрин съдейства за поддържането на нормалния апетит през целия ден.

                  Ефекти на PGX® DailyUltraMatrix:

-След прием съдържащият се в капсулите полизахариден гел набъбва и изпълва стомаха. До около час и половина след това, той достига оптимален вискозитет, предизвиквайки усещане за ситост и намалявайки нуждата от по-големи количества храна.

-Подпомага поддържане нормални нива на кръвната захар и допринася за предотвратяване на хипогликемичните епизоди. Тъй като забавя абсорбцията на простите захари и усвояването на глюкозата след хранене, подобрява инсулиновата чувствителност.

-Потиска желанието за сладки и тестени продукти, и редуцира силните пристъпи на глад.

-Намалява абсорбцията на холестерола в червата. Понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите.

-Действа като естествен лаксатив и съдейства за очистване на храносмилателната система от токсините.

– Понижава гликемичното натоварване на всяка храна с до 70%.

-Осигурява ползи при инсулинова резистентност и диабет.

-Облекчава състояния на стомашно-чревен дискомфорт като подуване, често отделяне на газове, тежест в стомаха и др.Укроти апетита и регулирай теглото с PGX®!

                 PGX® DailyUltraMatrix е клинично тестван. Проучвания, проведени в САЩ, Германия и Франция потвърждават, че приемът му не предизвиква нежелани странични ефекти. Не съдържа стимуланти и не води до привикване. Произведен в съответствие със стандарта за Добри производствени практики.

Схема на прием: Първа седмица: по 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Втора седмица:  по 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Трета седмица и повече: по 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно. Приемайте с голямо количество вода (250-500 ml)!

                    PGX® DailyUltraMatrix е оригинален продукт на Natural Factors, Canada. PGX® е регистрирана търговска марка на InovoBiologic Inc. Изключителен представител на Natural Factors за България: Гео Нутришън, ЕООД.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *