Публикувана на

Силен имунитет и много енергия с медицинските гъби на Nature’s Way!

Силен имунитет и много енергия с медицинските гъби на Nature’s Way!

Силен имунитет и много енергия с медицинските гъби на Nature’s Way!

Младата, здрава имунна система без проблем се противопоставя на упоритите бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Но с напредване на възрастта, както и под влияние на прекомерния стрес, непълноценното хранене и някои други фактори, имунните функции се компрометират. При отслабване на имунната система, организмът се превръща в идеална мишена за вируси и бактерии, при което дори леката настинка може лесно да се усложни.

       Медицинските гъби – мощни имуностимулатори и адаптогени! Употребата на лечебните гъби датира от векове. В Китай например, те се използват от около 3000 години насам – там древните лечители успешно ги прилагали срещу широк спектър здравословни проблеми.

Днес науката разполага с безспорни доказателства за полезните свойства на медицинските гъби. Най-ценните биологично активни вещества в състава им са полизахаридите и по-конкретно – бета-глюканите, отличаващи се с уникални противовъзпалителни, антибактериални и противовирусни свойства. Именно на тях медицинските гъби дължат благоприятните си ефекти върху здравето.

       Свойства на полизахаридите:

-стимулират производството на цитокини – молекули, секретирани от белите кръвни телца и от клетките на тъканите с важна роля за поведението на имунните клетки;

-подобряват дейността на NK клетките, които активират естествената защита срещу патогени;

-съдействат за намаляване на риска от настинки и грип;

-подпомагат адаптацията на организма към стресова среда;

-увеличават издръжливостта при интензивни физически натоварвания;

-осезаемо намаляват умората и изтощението;

-укрепват здравето на сърцето и регулират нивата на кръвната захар;

-подсилват имунната защита след продължително боледуване и лечение с тежки лекарства;

-полезни са за обща детоксикация на организма.

     Екстрактите от медицински гъби на Nature’s Way възстановяват естествените защитни сили и повишават енергията! Natures’s Way е американска компания с огромен опит в производството на натурални продукти за здраве. Портфолиото на бранда включва витамини и минерали, екстракти от билки и суперхрани, пробиотици и ензими, есенциални мастни киселини и др. Вече 50 години Nature’s Way създава само първокласни продукти с безспорно качество и осезаеми върху здравето ефекти.

     IMMUNE BLEND®, IMMUNE POWDER® и ЧАГА са трите нови продукти на марката, в които е концентрирана цялата мощ на медицинските гъби!IMMUNE BLEND® 533 mg

  • IMMUNE BLEND®. Всяка капсула съдържа екстракт от майтаке (източник на 30% полизахариди, включително бета-глюкани), плюс екстракти от рейши, енокитаке, шийтаке, чага и химематсутаке (всички – органик). Подсилва имунната система, увеличава енергията и тонуса, предоставя оптимална защита срещу вирусите и бактериите през най-студените месеци от годината! Подходящ за заети и активни хора, които търсят ефективен и лесен начин за поддържане на имунитета и тонуса!IMMUNE POWDER® 2200 mg
  • IMMUNE POWDER®. Предлага се под формата на пудра, която се разтваря във вода или сок. Съдържа екстракт от майтаке (източник на 30% полизахариди, включително бета-глюкани), плюс екстракти от рейши, енокитаке, шийтаке, чага и химематсутаке (всички – органик). Сместа от гъби е подсилена и с екстракт от ехинацея пурпурея – една от най-мощните имуностимулиращи билки. Пудрата има по-висока степен на абсорбция от капсулите и се препоръчва за по-възрастните, които поради стомашно-чревни проблеми често не усвояват напълно полезните вещества. Тъй като при много от възрастните хора се наблюдава по-съществен спад в имунитета, това е продуктът, подходящ за тях. Обогатяването на сместа от медицински гъби с ехинацея дава допълнителни предимства по отношение на защитата от настинки и грип, и поддържане здравето на дихателната система.Chaga Premium Extract
  •  ЧАГА. Всяка капсула съдържа 480 mg екстракт от медицинската гъба чага, стандартизиран до 10% полифеноли – активни антиоксиданти, които защитават клетъчните мембрани и ДНК от мутации. Изследвания показват, че активните компоненти в Чага потискат растежа и пролиферацията на туморите, и помагат на организма да понесе значително по-леко курсовете по химиотерапия. Продуктът ЧАГА е подходящ при лъче- и химиотерапия на онкологични   заболявания.

Продуктите с медицински гъби на Nature’s Way са естествени природни имуностимулатори с мощни адаптогенни свойства. Приемът им се препоръчва основно при податливост към настинки и грип, хронична умора, сърдечно-съдови нарушения, диабет, стрес, интензивни физически натоварвания.

Официален представител на Nature’s Way за България: Ревита ЕООД.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *