Публикувана на

Рестартирай имунитета с екстракта от черен бъз на Nature’s Way!

Рестартирай имунитета с екстракта от черен бъз на Nature’s Way!

Пред прага на зимата сме и точно сега е моментът да се погрижиш за здравето на имунната система. Едно от най-ефикасните за тази цел средства е черният бъз – растение с хилядолетна история на употреба в природната медицина.

Рестартирай имунитета с екстракта от черен бъз на Nature’s Way! 1

В плодчетата на черния бъз се съдържа огромна палитра биоактивни хранителни вещества с широк спектър медицински ползи. Най-важни сред тях са антоцианините – фитонутриенти с уникални общоукрепващи, противовъзпалителни, бактерицидни и противовирусни свойства.

Известно е, че антоцианините имат следните ефекти:

  • Рестартирай имунитета с екстракта от черен бъз на Nature’s Way!2подобряват устойчивостта срещу инфекции, особено такива на горните дихателни пътища;
  • подпомагат отстраняването на бактериите и заразените клетки от тялото;
  • проявяват силни антивирусни свойства и помагат на имунната система да идентифицира и премахне заразените с вируси клетки;
  • увеличават производството на цитокини – имунни клетки, които атакуват заразените тъкани;
  • при простуда и грип – ускоряват възстановяването;
  • подпомагат функцията на дихателната система;
  • борят се със свободните радикали и намаляват окислителния стрес;
  • укрепват здравето на сърдечно-съдовата система;

С продукти Самбукус на Nature’s Way ще усетиш истинската сила на черния бъз! Nature’s Way е сред топ лидерите в производството на натурални продукти за здраве. Американската компания е известна със своите екстракти от традиционни и екзотични билки, които се отличават с висока степен на ефективност и безкомпромисно качество.

Серия Самбукус на Nature’s Way включва изцяло натурални продукти, съдържащи концентрат от плодове на черен бъз. Той е патентован като BioActives® и се отличава с клинично доказана ефикасност. Продукти Самбукус се предлагат под формата на сиропи, дъвчащи и желирани таблетки, капсули, високо концентрирани капки или ефервесцентни сашета. Има варианти както за възрастни, така и за деца:

Самбукус на Nature’s Way – продуктите, на които можете да се доверите!

Рестартирай имунитета с екстракта от черен бъз на Nature’s Way!3-Екстрактът в серия Самбукус е иззет от единствения по рода си сорт черен бъз – Haschberg, който се отличава с оптимално съдържание на антоцианини! Haschberg се отглежда в областта Щирия (Австрия), известна с богатите си на минерали почви.

– BioActives® е получен чрез революционната технология на ултрафилтрация IPT-Iprona Poliphenol Technology. При нея не се използват разтворители, до които често се прибягва в производството на други билкови продукти. Това позволява фармакологичните ползи на растението да бъдат напълно запазени!

-За разлика от други екстракти от черен бъз, стандартизираният екстракт BioActives® е с гарантирана и постоянна сила на действие!

Разгледай и новите попълнения в серия Самбукус – обогатени с ехинацея, прополис, витамин С и цинк! „Тежката артилерия“ сред Самбукус продуктите включва няколко съвсем нови предложения под формата на сиропи и таблетки. Те са подсилени и с други естествени, имуностимулиращи съставки, които в комбинация с черния бъз имат ударно действие срещу бактериите и вирусите.

Ето част от тях:

Подсилените с ехинацея, прополис, витамин С и цинк продукти от серия Самбукус са подходящи при податливост към чести боледувания през зимата, особено в случаите на често повтарящи се респираторни заболявания. Те оказват комплексен стимулиращ ефект върху специфичния и неспецифичен имунитет, и значително съкращават оздравителния процес.

За зима без болести – довери се на продукти Самбукус на Nature’s Way – най-естествената защита срещу настинката и грипа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *