Публикувана на

Подагра? Открийте предимствата на природната терапия!

Revita

  Подаграта е заболяване, което често се среща сред нас, българите. Характеризира се с прекомерно висока концентрация на пикочна киселина в кръвта и отлагането й в ставите. Подаграта обикновено се дължи на диетичните и поведенчески черти, характерни за нашите ширини – афинитет към големи количества месо, тестени изделия, сладкиши и алкохол, както и застоял начин на живот.

       Терапията с билки и антиоксиданти гарантира трайни резултати и 0 странични ефекти! Известно е, че диетичното хранене е задължително условие, за да е успешно лечението на подаграта. Когато то се комбинира с висококачествени природни продукти със силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, могат да се постигнат много съществени резултати. Ето защо канадската компания Webber Naturals създаде перфектната формула за поддържане нормални нива на пикочната киселина и редуциране на кризите при подагра. Това е Osteo Gout Pain Relief – съвременен фитопрепарат срещу подагра, който намалява нивата на възпаление и потиска производството на излишните урати, без риск от нежелани ефекти!

      Стоп на възпалението и болката с Osteo Gout Pain Relief! Osteo Gout Pain Relief е 100% натурална формула, която съдържа само чисти екстракти от семена на целина, коренища от куркума, плодове от череша, гроздови семена, както и витамин С и концентрирана плодова бленда Inflamease®. Тези растения и билки имат доказани антиподагрозни ефекти, а в комбинация взаимно подсилват действието си.

        Osteo Gout Pain Relief насърчава правилното метаболизиране на пикочната киселина, намаляване на стойностите й в серума, както и екскрецията й от тялото. В резултат подагрозните кризи, придружени със силни артритни болки и подути и зачервени стави, значително намаляват.

        Как действат съставките в Osteo Gout Pain Relief:celery

-CELERASE™ екстракт от семена на целина. Източник на фталиди и флавоноли – главните активни компоненти на семената от целина. Те имат силни антиоксидативни ефекти и неутрализират свободните радикали в засегнатите от подаграта области, и предпазват бъбречния епител от разрушаващото действие на пикочната киселина.

-Екстракт от гроздови семена. Източник на олигомерни проантоцианидини, които възпрепятстват образуването на провъзпалителни вещества, облекчават острата болка и подпомагат свободното движение.chery

-Екстракт от черешови плодове (концентрат 36:1). Съдържа флавонолни гликозиди, които повишават нивата на ензимите с антиоксидантно действие супероксид дисмутаза и глутат

ион пероксидаза.

-Куркуминоидно-фосфатидилхолинов комплекс. Проявява мощни антиоксидантни свойства и успокоява болката при подагра, ревматоиден артрит и остеоартрит.kurkoma

-Витамин С. Неговите антиоксидантни и профилактични ефекти по отношение на редица болести са безспорни. Съвременни изследвания показват, че приемът на 500 mg витамин С дневно намалява риска от развитие на подагра с не по-малко от 17%.

-Патентована плодова смес InflamEase® (грозде, нар, ягода, червена боровинка, синя боровинка, черна боровинка, малина). Източник на полифеноли, антоциани, флавоноли и каротеноиди с отлични противовъзпалителни ефекти. Поддържа антиоксидантния статус на тъканите при много метаболитни заболявания, включително подагра.

       Osteo Gout Pain Relief  може да се комбинира с конвенционални медикаменти срещу подагра. Съставът на Osteo Gout Pain Relief е изцяло естествен.

НЕ съдържа животински и генномодифицирани компоненти. НE съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Разфасовка: 60 V-капсули. Приемайте по 2 капсули дневно.

         Webber Naturals е част от Natural Factors Group – канадска компания с 50-годишен опит в производството на натурални продукти за здраве! Официален вносител за България: Гео Нутришън ЕООД.

 

3 thoughts on “Подагра? Открийте предимствата на природната терапия!

  1. много полезни статии

  2. Интересна статия – не подозирах, че всички тези плодове влияят добре! Ще се възползваме от продукта!

  3. Интересна статия – не подозирах, че тези плодове влияят добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *