Публикувана на

Медицинските гъби – мощни природни средства със силно оздравяващо действие!

С настъпването на най-студените месеци, организмът отслабва. Това е периодът, в който настинките и грипът ни атакуват най-силно. Заради недостига на слънчеви лъчи и застоялия начин на живот в затворените помещения, сме болнави и отпаднали, и още по-уязвими към зимните болести.

За да препречим пътя на настинките и вирусните инфекции, трябва да дадем силен тласък на имунната система! Най-добрата терапия в случая са т. нар. медицински (лечебни/витални) гъби, известни с мощните си имуностимулиращи свойства.

     Медицинските гъби – едни от най-мощните природни имуностимулатори и адаптогени. Лечебните гъби имат невероятна целебна сила и се използват от хилядолетия. Още от времето на древните елини, египтяни и китайци, целебните гъби намират приложение като средство за удължаване на живота. Те имат многобройни терапевтични свойства, включително повишаване на имунитета и защита от зимните болести, повишаване на жизнеността, стимулиране на паметта и др.

В съвременната фитотерапия, медицинските гъби се определят като супер храна с мощно положително въздействие върху всички органи и системи в тялото. Ето какви са ефектите на екстрактите от витални гъби върху здравето:Мико Дифенс

стимулират имунитета, намаляват риска от простудни и грипни заболявания, и ускоряват възстановяването, ако вече има налични симптоми. Могат да се приемат с превантивна цел или да се комбинират с основната терапия;

-тъй като секретират вещества, играещи роля на природни антибиотици, към които бактериите трудно изграждат резистентност, са подходящ профилактикум при рецидивиращи инфекции;

повишават енергията и жизнеността, и подпомагат адаптирането на организма към стрес и тежки физически натоварвания;

-имат неврозащитни свойства и подобряват когнитивните функции;

-използват се в лечението на онкологични заболявания, включително в радиационната онкология. Счита се, че намаляват вредните ефекти от химио- и лъчетерапията.

     Мико Дифенс – комбинация от 12 вида лечебни гъби + витамин С и екстракт от джинджифил за силен имунитет!

      Мико Дифенс е изцяло натурална хранителна добавка под формата на капсули. Съдържа смес екстракти от следните медицински гъби: енокитаке, майтаке, месима, химемацутаке, рейши, ямабушитаке, каваратаке, кладница, агарикон, шийтаке, жулинг и чага.

Гъбите в Мико Дифенс са събрани в мицеларния си стадий, което гарантира богатия им химичен състав с активни компоненти: бета-глюкани, ензими, аминокиселини, минерали и  други хранителни вещества.Мико Дифенс

Само 1 капсула Мико дифенс дневно подпомага имунната система и осигурява висока защита срещу грип и грипоподобни вируси, обикновена настинка, нарушена функция на дихателната система и бронхити, синдром на хроничната умора. При вече налични симптоми, комбинацията екстракти от медицински гъби ускорява оздравяването и подобрява тонуса.

Екстрактите от медицински гъби в Мико Дифенс са комбинирани с 60 mg витамин С и 45 mg екстракт от джинджифил, с цел оптимално усвояване на полезните нутриенти от лечебните гъби.

      Мико Дифенс е продукт на Nature’s Way – американска компания с половинвековен опит в производството на първокласни хранителни добавки. Брандът създава само гарантирано натурални продукти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *