Публикувана на

Манди Мур и Nature’s Way с обща кауза за по-добър и здравословен начин на живот

Манди Мур и Nature’s Way с обща кауза за по-добър и здравословен начин на живот

По случай 50-тата си годишнина американската компания Nature’s Way обединява сили с преуспяващата актриса, певица, модел и автор на песни- Mandy Moor

, в името на обща идея- да насърчи хората към стремеж за по-здравословен начин на живот.

Ето какво споделя Манди за съвместната си работа с Nature’s Way и общата цел, а именно- по-добър и природосъобразен начин на живот в съвременната реалност:

               Как преминава един обикновен ден на човек, който се придържа към Уелнес тенденцията? Какви практики включва?

               Манди: „Аз не съм от типа хора, които се придържат към  рутинно извършващи се действия. Но се опитвам да се грижа за себе си. Правя неща,които ме карат да се чувствам добре-пия достатъчно количество вода, старая се да си набавям необходимия за нормалното функциониране на организма ми сън и прекарвам време на открито. Туризмът ми допада. Живея в район на Лос Анджелис, в който има изобилие от страхотни туристически пътеки и ми доставя удоволствие да изпробвам нови такива. Огромен фен съм на природата и това е една от причините , поради които подхождам с огромен хъс към партньорството ми с Nature’s Way. Фактът, че човек може да се обърне към природата, да черпи от нейните дарове и благодарение на тях, да оказва положително влияние върху здравето си, винаги ме заинтригува.”

              Каква е причината да си партнирате с Nature’s Way?Манди Мур и Nature’s Way с обща кауза за по-добър и здравословен начин на живот

             Манди: „Намирам се в период от живота си, в който разбирам , че когато положа повече усилия в цялостната  грижа за себе си, се чувствам по-добре. Превръщам се в най-добрата си разновидност  и това се отразява благоприятно на взаимоотношенията ми в работата, със семейството  и приятелите ми. Историята на компанията Nature’s Way съвпада с вижданията ми. Тя помага на хората да изградят един по-добър живот в продължение на 50 години.”

             Имаш ли си любим продукт на Nature’s Way?

             Манди: „Тази зима обожавам желираните Самбукус. Те са изключителни на вкус и ме карат да се чувствам Манди Мур и Nature’s Way с обща кауза за по-добър и здравословен начин на животспокойна, че се грижа за имунната си система. Много са удобни за прием когато си в движение –  просто слагам бурканчето с чантата си и тръгвам. Винаги се старая да си набавям витамин C и D. Желираните Самбукус са идеални за тази цел.”

             Кое те развълнува най-много в партньорството ти с  Nature’s Way?

             Манди: „Харесва ми да разполагаш със способността да окажеш позитивно въздействие на животите на толкова много хора. Изключително съм развълнувана относно дарението за “Vitamin Angels”*. Възможността да се увериш, че майките и децата в САЩ и по света имат достъп до хранителни добавки, които могат да им помогнат. Това  е много важно за мен. Чувствам се щастлива да бъда част от екип, който предлага ресурси, подпомагащи доброто здравословно състояние на  хора, които нямат възможности.”

 * Nature’s Way ще дари по един долар за всяка продадена опаковка от продуктите за периода 7 юли – 28 септември 2019 г. на Vitamin Angels- с общо дарение от $ 50,000.

Vitamin Angels е световна благотворителна организация, чиято мисия е защита на бременни жени, скоро родили майки и деца, по света, от хронично недохранване. През 2019 г. организацията ще осигури  жизненоважни витамини и минерали за над 70 милиона жени и деца в риск по цял свят.

Аманда Лий Мур, по-известна като Манди Мур, е от активните млади хора на изкуството, които водят динамичен и натоварен начин на живот- изпълнен с постоянни творчески ангажименти и предизвикателства от една страна и чисто лични семейни занимания от друга.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *