Публикувана на

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!

Всяка жена заслужава да си осигури най-добрата защита срещу досадните уринарни инфекции. Това е особено важно през летния сезон, когато всяко влизане в морето или басейна предполага активизиране на симптомите, ако водата е замърсена.

Неспазването на основни правила като например – смяна на мокрия бански след къпане или използване на чиста хавлия, също увеличава риска от развитие на цистит или последващи усложнения, засягащи бъбреците. Проблемът е още по-сериозен, когато инфекцията е хронична и може да се провокира от банални поводи – обилно изпотяване заради високите температури и дехидратиране на организма. Тогава урината намалява и се концентрира, при което размножаването на бактериите и прикрепянето им към уроепителните клетки се случва много по-лесно.

Ето защо е важно през горещите месеци от годината да се приема достатъчно вода, която да попречи на задържането на бактериите върху лигавицата на пикочните пътища. Само приемът на течности обаче, няма да помогне при често повтарящи се уроинфекции. Най-добрият подход в случая е превенцията с помощта на висококачествени билкови препарати!

Уринари с червена боровинка – вашата надеждна защита от цистита през лятото! Уринари с червена боровинка е растителна формула, която съдържа концентрат от плодовете на червената боровинка, стебло, цвят, лист и плод от билкова треска, листа от глухарче, корен от ружа, стръкове от голдънсийл и царевична коса. Уринари има силно противовъзпалителни и антисептични свойства, и когато се приема профилактично или се комбинира с назначената от специалист задължителна терапия, осигурява надеждна защита за бъбреците, пикочния мехур и пикочопроводите.

Основни ползи на лечебните растения в Уринари

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!-Концентрат от червена боровинка. Притежава естествен антимикробен ефект, обусловен от активните вещества, присъстващи в плода на растението: фенолни съединения – проантоцианидини (PAC от тип А: процианидини А2 и В2), флаван-3-оли, антоцианидини, флавоноли, витамини, минерали, микроелементи и много други полезни хранителни вещества. Проантоцианидините от тип А се отличават с най-изявени антибактериални свойства по отношение на патогени като Escherichia coli – те предотвратяват прикрепянето на ешерихия към слузните мембрани на пикочните пътища и намаляват риска от рецидив при вече развила се инфекция.

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!-Билкова треска. Действа като мощен диуретик, който същевременно успокоява болезненото усещане при уриниране и потиска възпалението на пикочния мехур. Органичните киселини, кумарините, иридоидите и други активни съединения в състава на растението проявяват директно антимикробно действие по отношение на Escherichia coli, Staphylococcus aureus и други патогени.

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!-Царевична коса. Естествено и много ефективно средство срещу пясък и камъни в бъбреците с добре изразени диуретични и антимикробни свойства. Често се включва в състава на препарати за профилактика и терапия на инфекции на пикочния мехур, възпаления на отделителната система и простатата, нощно напикаване. Важно свойство на царевичната коса е, че въпреки диуретичните си свойства, не провокира изхвърлянето на важния минерал калий от организма.

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!-Глухарче. В листата на билката влизат органични киселини, флавоноиди, танини, кумарини, полизахариди, витамини и минерали, които потискат процесите на възпаление и също действат диуретично, без да причиняват минерален дисбаланс и дефицит на калий. Проявяват антиоксидантно действие върху епителните клетки на лигавицата на пикочните пътища и осигуряват защита срещу възпаления.

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!Бяла ружа. Спомага за образуване на полизахариден защитен филм върху уринарната лигавица, възпрепятства прикрепянето на уропатогените за ендотела и потиска разпространението и усложнението на инфекцията. Спомага за разрушаване на бъбречните камъни и действа силно противовъзпалително.

Комбинация от 6 билки с отлично действие срещу уроинфекциите!Голдънсийл. Лечебно растение, ефективно при бъбречни проблеми и отоци в тъканите, което успешно се включва в лечението на резистентни спрямо антибиотици уропатогени. Има съществени ползи при уринарни инфекции, протичащи с бъбречни колики или спазми от отделителните органи.

Приемът на Уринари през летния сезон осигурява широкоспектърна защита за уринарния тракт и спомага за съществено намаляване на риска от развитие на цистит, уретрит и пиелонефрит. Можете да включите Уринари към конвенционалното лечение, за да скъсите времето за възстановяване.

Уринари е създаден от Nature’s Way – една от най-старите в света американски компании за производство на билкови продукти, витамини и минерали, пробиотици, ензими и други природни средства за здраве. Опитът на Nature’s Way в тази индустрия датира от половин век насам – време, през което брандът не престава да влага много средства и усилия в създаването на най-качествени продукти, сертифицирани от трети страни.

Не забравяйте да носите със себе си Уринари по време на лятната си почивка и всеки ден приемайте по 3 капсули дневно с не по-малко 240 ml вода!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *