Публикувана на

Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

biosell

      Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

Свикнали сме да мислим, че напредването на годините върви в комплект с болестите, бръчките и умората. Как ще ни се получат нещата с остаряването обаче, зависи само от нас самите. Изборът дали ще остаряваме красиво или ще се отпуснем и сбръчкаме без време, е изцяло наш!

      Колагенът – тайната съставка на младостта. Колагенът е протеин с изключително значение за състоянието на кожата и ставите. Той съставлява поне 70% от протеините, присъстващи в структурата на кожата, ставите, кръвоносните съдове и органите. До към 25-годишна възраст тялото произвежда достатъчно колаген и това е причина кожата да бъде стегната, гладка и свежа, а опорно-двигателният апарат да функционира оптимално добре. След това синтезът на колаген започва да намалява и към четиридесетте производството му драстично се понижава. Резултатът е: отпусната и набръчкана кожа, целулит, изтъняване на косъма, увреждане на ставния хрущял и повишен риск от артрит.kolagen

     Поддържай ставите и кожата в перфектно състояние с Биосел – източник на оптимално усвоим колаген, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат! Биосел колаген е натурален продукт, който допринася за красотата на кожата и здравето на съединителната тъкан, опорно-двигателния апарат и ставите. Биосел съдържа патентованата съставка BioCell Collagen®, източник на хидролизиран колаген тип II, нискомолекулна хиалуронова киселина и деполимеризиран хондроитин сулфат. Патентованата съставка BioCell Collagen® е извлечена от стерналния хрущял на пилета, отгледани във ферми в Европа и САЩ без употреба на антибиотици, и съобразно изискванията за Добри производствени практики.biocell

Ефикасността на колагена в състава на Биосел е оценена в над 20 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани клинични изпитвания, проведени в съответствие с добрата клинична практика. Те са категорични, че BioCell Collagen® забавя стареенето на кожата и поддържа функциите на ставите и опорно-двигателния апарат.

Хидролизиран колаген тип II. Ниската молекулна маса, постигната при хидролизирането на колагена в Биосел осигурява по-висока бионаличност след прием и по-добра абсорбция в стомашно-чревния тракт.

      -Хиалуронова киселина. Нискомолекулярната хиалуронова киселина в Биосел също се усвоява отлично от тялото. Тя е от значение за ставния хрущял и същевременно осигурява важни ползи за кожата – хидратира я в дълбочина, прави я гладка и свежа. Изследвания, проведени върху BioCell Collagen показват, че 28 дни след прием, серумните нива на хиалуронова киселина в организма се покачват около 60 пъти.

      – Деполимеризиран хондроитин сулфат. Този природен мукополизахарид естествено присъства в хрущялната тъкан, а дефицитът му винаги се свързва с болка и дискомфорт в ставите. Той също е с подобрена абсорбция, благодарение на процеса на деполимеризация, през който е преминал.

      Как действа Биосел колаген:struktura

-допринася за поддържането на гладка и стегната кожа. Защитава от отпускане в критичните области, включително шията.

-заздравява косата и ноктите;

-стимулира смазването на ставите и подпомага състоянието на хрущяла и ставните структури;

-при интензивно физическо натоварване: защитава сухожилията и ставните връзки, стимулира бързото им възстановяване;

-насърчава свободното движение и намалява дискомфорта при продължително седене или стоене на едно място.

               BioCell Collagen® е патентована, клинично изпитана съставка, създадена от BioCell Technology LLC – американска компания за проучвания и развитие на иновативни съставки за здраве и красота. BioCell Collagen® има статут GRAS – призната е като безопасна за масова употреба. BioCell Collagen® има 6 патента за безопасност и ефективност от Патентното ведомство на САЩ.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

2 thoughts on “Колагенът – критично важен за младостта на кожата и ставите

  1. Много интересна и полезна статия!

  2. Много интересна и полезна статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *