Публикувана на

Как да влезем във форма след празниците?

XANADREN

Как да влезем във форма след празниците?

Декември е месецът на домашния уют, богатите празнични трапези, семейни и приятелски събирания. Това е времето, през което „му отпускаме края“, като се заричаме от следващата година всичко да е различно.              Успокояваме се, че натрупаните килограми от кулинарните декемврийски пиршества ще се стопят, но от догодина, когато ще се заемем здраво за работа – строгата диета и ежедневното спортуване ще са наш приоритет. Често обаче тези добри намерения бързо угасват още с първите януарски дни, а мазнините и натрупания целулит упорито си стоят на същото място.

           Трябва ви нещо, което да работи ЕФИКАСНО и ТРАЙНО, без да влагате много усилия? ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КСАНАДРЕН!

Основната предпоставка, ЗА ДА ИМА НАИСТИНА ТРАЙНО И КАЧЕСТВЕНО ОТСЛАБВАНЕ  Е  ПРЕЧИСТВАНЕТО.

Организмът има нужда от голямо количество енергия, за да може да неутрализира и изведе безбройните отрови, които са проникнали в тялото ни отвън или отвътре. Този процес се затруднява, когато е налице затлъстяване. То забавя отделянето на отровите. Освен това, в самите мастни тъкани се акумулират опасни токсини. И така, когато тялото не е изчистено от отровите, се стига до по-бързо натрупване на излишни „запаси от мазнини”..

Когато тялото е пречистено, освен че ще свалите килограми, ще се ИЗБАВИТЕ и от целулита. За да се освободите от отровите може да ви помогне КСАНАДРЕН.

              КСАНАДРЕН е хранителна добавка със специален натурален състав, който спомага за естественото отвеждане на излишната вода от организма, като осигурява благоприятни условия за отстраняване на токсичните продукти. Ускорява метаболитните процеси в тялото и възвръща нормалната му детоксикираща функция.

               КСАНАДРЕН  спомага за бързо и естествено освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки.

КСАНАДРЕН действа по най-добрия начин за постигане на ЧЕТВОРЕН ефект – ДРЕНАЖ, ДЕТОКСИКАЦИЯ, ОТСЛАБВАНЕ и ИЗБАВЯНЕ ОТ ЦЕЛУЛИТА!

100% РАСТИТЕЛЕН ПРОДУКТ от естествени съставки и билки – хранителна добавка с подсладител, базирана на ортосифон и рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му водно-електролитен балaнс.

               Ортосифонът и Рунянката притежават силно изразени диуретични свойства. Ксанадрен съдържа още Глухарче, което е отличен помощник при детоксикация и очистване на организма и Бяла бреза притежаваща силно отводняващо действие.

Ксанадрен съдържа и Горчив портокал, който подпомага поддържането на нормално телесно тегло. Той ускорява метаболизма като повишава изгарянето на калории.

                   МОЩЕН ДРЕНАТОР ПОД ТЕЧНА ФОРМА, който бързо освобождава тялото от задържаните течности и токсини и допринася за намаляване на обема и теглото.

Имайте предвид и нещо много важно – по време на приема на Ксанадрен трябва да се пие задължително много вода, защото продуктът има силно дрениращо действие, а не трябва да позволяваме организмът да се обезводни.

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ с КСАНАДРЕН!

Комбинирайте приема на Ксанадрен с балансирано хранене и спортуване за още по-добри резултати, и се радвате на стройната си фигура без целулит.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *