Публикувана на

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!

 

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!

През най-студените месеци от годината имунната система се нуждае от стабилна подкрепа, за да се защити от атаките на болестотворните вируси и бактерии. Натуралните препарати Анти-вирал са създадени точно с тази цел – те съдържат природни съставки, които каляват имунитета и осигуряват дългосрочна защита срещу зимните болести.

Всяка доза Анти-вирал комбинира екстракти от 4 билки – ехинацея, ломатиум, астрагал и сладък корен, както и извлек от медицинската гъба рейши.

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!Ключова съставка в Анти-вирал е патентованият екстракт от органична ехинацея Echinamide™. Echinamide™ е извлечен от ръчно подбрани свежи органични цветове, листа, стъбла и корени от Echinacea purpurea.

Той е тройно стандартизиран и съдържа полизахариди, алкиламиди и цикориева киселина. Трите основни активни съединения на ехинацея, отговорни за терапевтичните й свойства. Echinamide™ е единственият екстракт, комбиниращ трите ключови съединения на ехинацея в идеалното, клинично доказано съотношение. Иззет е с помощта на високо усъвършенстван патентован процес на екстракция, при който не се използват вредни разтворители. Ефикасността му срещу вирусни инфекции е клинично доказана.

 

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!Ломатиум. Билка, използвана от стотици години, като храна и лекарство в Северна Америка. Традиционната медицина я прилага предимно срещу респираторни инфекции. Има данни, че е ефективна и срещу вируса на Epstein Barr, цитомегаловируса и човешки херпесвируси. Ранни предклинични проучвания установяват антибактериалната й активност срещу широк спектър грам-положителни бактерии, както и срещу някои грам-отрицателни. В днешни дни in vitro опитите дори предполагат, че билката проявява антимикробна активност срещу устойчивия на метицилин Staphylococcus aureus.

 

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!Астрагал. Използва се от векове в древната китайска медицина. Има различни ползи за здравето, но основното му действие е мощно имуностимулиращо. Терапията с астрагал води до стимулиране на имунните Т-клетки и повишаване нивата на интерферон (белтъчните вещества, моделиращи имунния отговор). Заради силно укрепващия си, затоплящ ефект, екстрактът от корен на астрагал е много подходящ за хората, които работят на открито през зимата.

 

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!Сладък корен. Билка, която се среща в централна и югозападна Азия, и средиземноморския регион. Глициризинът е основното биоактивно съединение в подземните й части. Глициризин притежава широк спектър фармакологични свойства. Той инхибира in vitro растежа на редица вируси и потиска репликацията на коронавирус, който се свързва с тежкия остър респираторен синдром. Предполага се, че антивирусният механизъм на глициризин може да бъде индиректен и вероятно стимулира ендогенни вирусни защитни механизми.

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!

 

Рейши. Ориенталска гъба, използвана като лечебно средство от 2000 години насам в Китай, Япония и други азиатски страни. Съдържа полизахариди, пептиди и тритерпеноиди –  активните съставки, на които дължи силно имуностимулиращите си и тонизиращи свойства.

Рейши е мощен адаптоген, който подпомага приспособяването към неблагоприятни фактори – стрес, физическо натоварване и други условия, които изчерпват силите на организма.

 

Здрави през зимата с Анти-вирал – естествено противопростудно средство!Как действа Анти-вирал:

-проявява мощни противовирусни, антибактериални и противогъбични свойства;

-стимулира естествения имунен отговор;

-допринася за съкращаване на продължителността и тежестта на симптомите при настинка и грип.

Анти-вирал може да се приема с цел профилактика и имуностимулация или да се комбинира с конвенционалното лечение, за да ускори възстановяването.

Приемът на Анти-вирал се препоръчва се в следните случаи:

-при симптоми на грип – втрисане, болки в гърлото и мускулите, главоболие – като монотерапия или в комбинация с друго симптоматично средство;

– при симптоми на настинка – болки в гърлото, хрема, общо неразположение – като монотерапия;

– в хода на вече започнало лечение на респираторна инфекция – като допълнително средство, стимулиращо естествения имунен отговор;

– при диагностицирани астма или ХОББ – като профилактика в сезоните с усложнена епидемиологична обстановка;

– след прекарана остра респираторна инфекция – като продължение на конвенционалната терапия, за да подпомогне пълното възстановяване и да осигури превенция от реинфекция.

Продуктът се предлага под формата на софтгел капсули и тинктура.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *