Публикувана на

Да си подарим грижа, безценно !

Да си подарим грижа, безценно !

Да си подарим грижа, безценно !

Laboratorios BABÉ козметика , която вече се налага на нашия пазар.

Основана от двама фармацевти, Laboratorios BABÉ започва своята дейност през 1994 г. с грижа за здравето и красотата на кожата.

От тогава фирмата предлага дермокозметика, определена за всеки тип кожа.

Да си подарим грижа, безценно !В Laboratorios BABÉ се разработват ефективни и висококачествени дермокозметични продукти, които са напълно безопасни за използване и решават реални проблеми с кожата както при бебетата, така и при възрастните.

Високото качество се постига благодарение на внимателен подбор от активни съставки, чиято концентрация е точно дозирана във всеки продукт. Тази прецизност при производството на продуктите BABÉ позволява да се спечели доверието на хиляди лекари, фармацевти и потребители.

Laboratorios BABÉ предлага изключително добър дермокозметичен продукт с високо фармацевтично качество.

Освен това, съобразявайки се с европейския регламент и ценностите за социална отговорност, продуктите на Laboratorios BABÉ не се тестват върху животни.

Да си подарим грижа, безценно !Laboratorios BABÉ винаги взимат предвид физиологичния баланс и рН на кожата, което допринася за здравето, защото в дермокозметиката здравето стои в основата на красотата.

Днес продуктите с марка BABÉ се продават в над 40 страни, включително и в България, като така все повече хора могат да се възползват от качеството и ефективността им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *