Публикувана на

Да се защитим от досадните уроинфекции с помощта на билките!

Да се защитим от досадните уроинфекции с помощта на билките!

    Уринарните заболявания са често срещан проблем, който може да се провокира от банални на пръв поглед фактори. Една настинка, малко повече стрес или лек спад в имунната защита – в подобни ситуации отключването на уринарна инфекция е лесно. В случай, че не предприемем мерки навреме, не се излекуваме напълно или сме прекалили с приема на антибиотици, уроинфекцията може да хронифицира и да доведе до усложнения.

Как да избегнем всичко това? Отговорът е прост – стигне ли се до уроинфекция, не е достатъчно само да облекчим симптомите. Преди всичко трябва да подобрим общото здраве на отделителната система, за да бъде тя по-устойчива на атаките на болестотворните бактерии. Това можем да постигнем с помощта на висококачествените билкови препарати, които осигуряват естествена защита срещу причинителите на инфекции. Те укрепват локалния имунитет на уретрата, пикочния мехур и бъбреците, и по този начин създават неблагоприятна среда за развитието на болестотворните бактерии. Тъй като могат да се приемат по-дълго време, натуралните продукти оказват дългосрочно въздействие върху проблема, променяйки рецидивния характер на инфекциите.

                         Nature’s Way – 50 години опит в създаването на истински природни продукти! Nature’s Way е американска компания за производство на хранителни добавки, чието присъствие в индустрията датира от 1969 г. насам. Брандът предлага богата гама билкови продукти в подкрепа на пикочо-половата система, сред които с най-мощно въздействие са CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder).

                    CranRx     CranRx® Червена боровинка 500 mg x 30 V-капсули. Използвайте за превенция на цистит и уретрит, и техните усложнения. Съдържа концентрат от плодове на превъзходния сорт червена боровинка Early Black, който е доказано богат източник на проантоцианидини. Проантоцианидините са мощни антиоксидантни съединения с отличен антиадхезивен капацитет. Те намаляват риска от прикрепяне на патогенните бактерии, включително Escherichia coli, по стените на уринарния тракт и възпрепятстват развитието на уроинфекции като цистит.

                     Urinary   Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry)  x 100 V-капсули. Стартирайте с Уринари още при първите симптоми на цистит и уретрит! Продуктът съдържа смес екстракти от няколко билки: червена боровинка, лепка, царевична свила, глухарче, ружа и хидрастис. В комбинация, тези лечебни растения проявяват антиадхезивни и антимикробни свойства, и значително намаляват възпалението в увредените тъкани. Терапията с Уринари е подходяща и с цел превенция – в случаите на хроничен цистит. Можете да използвате Уринари и в комбинация с антибиотик – в този случай природният продукт подпомага ефекта на лекарството и съкращава времето за възстановяване. Уринари предпазва от реинфекции, допринася за извеждането на патогените от уринарния тракт и намалява честотата на уриниране, болката и паренето.

                Да се защитим от досадните уроинфекции с помощта на билките!     Кидни бладър (Kidney Bladder) x 100 V-капсули. Надеждна защита срещу възпаления на бъбреците! Източник на екстракти от синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина. Тази билкова комбинация е най-ефективна срещу възпалителни болести на бъбреците и особено – пиелонефрит. Спомага за намаляване на интензивната болка, редуциране позивите за уриниране и облекчаване на общия дискомфорт. Предпазва лигавицата от уврежданията, които болестотворните бактерии могат да нанесат. Има силно противовъзпалителни и антисептични ефекти. Приемът на Кидни бладър е от полза и след антибиотичното лечение, когато намалява риска от рецидив и насърчава възстановяването на бъбречните функции.

Продуктите на Nature’s Way са налични в аптеки Салвия. Официален вносител на Nature’s Way за България – Ревита ЕООД.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *