Публикувана на

Актуално за сезона Сенната хрема не е само през пролетта

Актуално за сезона Сенната хрема не е само през пролетта

Актуално за сезона Сенната хрема не е само през пролетта

 

Поленовият календар за 2019 година показва, че през месеците юли и август цъфтят живовляк, коприва, лобода, пелин, амброзия

 

Кихане, запушен нос, сърбеж в небцето, дразнене в очите – сигурни белези, че и през лятото алергията се проявява с нова сила.

 

Страдащите от сенна хрема често се оплакват и от чувство за парене и сърбеж в очите и носа, водниста хрема, подуване на клепачите, спастична кашлица и др. В по-тежките случаи могат да се наблюдават кашлица и прояви на задух.

    Нов и ефикасен подход в лечението на алергичните заболявания предлага хомеопатията.

Актуално за сезона Сенната хрема не е само през пролеттаПри първи симптоми реагирайте с Риналержи. Това е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на алергичен ринит и сенна хрема.

Подходящ за възрастни и деца над 6 години.

В състава на таблетката са включени съставки, които повлияват бързо острите симптоми – Allium cepa 5CH (кромид лук), Ambrosia artemisiaefolia 5CH (пелинолистна амброзия), Eufrasia officinallis 5 CH (очанка), Sabadilla 5 CH (Американска чемерика), Solidago virga aurea 5 CH (обикновен енчец) и Histaminum muriaticum 9CH (хистаминов дихидрохлорид).

 

Употребата на хомеопатичните медикаменти не води до странични ефекти, не пречи на шофирането и може да се приема и от бременни и кърмещи жени.

Дозировка: по 1 таблетка за смучене на всеки 1-2 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *